شناسهٔ خبر: 75514069 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس پارک ملی بمو خبر داد

ثبت تصاویر جدید از پلنگ ایرانی در پارک ملی بمو+ فیلم

رئیس پارک ملی بمو اعلام کرد که تصاویر جدید و کم‌نظیر و باکیفیت از یک قلاده پلنگ ایرانی در پارک ملی بمو توسط یکی از محیط‌بانان این منطقه ثبت شد.

صاحب‌خبر -

حمزه برومندفر گفت: این فیلم کوتاه که پلنگ را در کمال آرامش و امنیت در زیستگاه طبیعی خود نشان می‌دهد، گواهی بر اثربخشی اقدامات حفاظتی در این عرصه‌ی با ارزش ملی است.

رئیس پارک ملی بمو تصریح کرد: ثبت این تصاویر، نتیجه‌ی مستقیم تلاش‌های شبانه‌روزی محیط‌بانان و افزایش ضریب امنیتی در مناطق تحت مدیریت است.

وی افزود: پلنگ ایرانی به‌عنوان یک گونه‌ کلیدی و در راس هرم غذایی، شاخص سلامت اکوسیستم محسوب می‌شود. مشاهده و ثبت چنین تصاویری امیدها را برای حفظ این گونه‌ی باارزش افزایش می‌دهد.

برومندفر از پیمان خوبکار، محیط‌بان مستقر در پارک ملی بمو که موفق به ثبت این تصاویر شده است، تقدیر کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی محیط زیست فارس در روز یکشنبه چهارم آبان، پارک ملی بمو یکی از مهم‌ترین زیستگاه‌های پلنگ ایرانی در کشور به شمار می‌رود و پیگیری برنامه‌های منظم پایش و حفاظت فیزیکی در آن ادامه دارد.

انتهای پیام