شناسهٔ خبر: 75511713 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

چهره نوستالژی کودکان دهه ۶۰ به جشنواره همام می‌آید

چهارمین جشنواره بین المللی همام در سومین روز برگزاری خود میزبان الهه رضایی مجری خاطره‌ساز و رضا فیاضی بازیگر پیشکسوت می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، در سومین روز از چهارمین دوره جشنواره بین المللی همام از ساعت ۱۱ تا۱۲ نشست تخصصی گام به گام تا سفر ایمن و آسان با حضور محمداسماعیل قرایی مدیر عامل انجمن فرهنگی و گردشگری معلولان پارس، از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۳:۳۰ نشست تخصصی فراتر از معلولیت هنر و توان افزایی با حضور مونا خوش اقبال، فرشید پارسی کیا و میثم روشنی هنرمندان و اساتید عرصه تجسمی، از ساعت ۱۵ تا ۱۶ نشست تخصصی آموزش هنر برای معلولان و معرفی آکادمی همام با حضور احسان حاجی پور و فرزین محدث هنرمند تئاتر و از ساعت۱۶:۳۰ تا۱۷:۳۰ نشست تخصصی برنامه‌سازی برای کودکان معلول با حضور الهه رضایی مجری و رضا فیلضی بازیگر پیشکسوت برگزار خواهد شد.

از ساعت ۱۸:۳۰ هم سالن چند رسانه‌ای جشنواره همام میزبان نمایش «من که او بود» به کارگردانی مریم یاسین زاده و با بازی مریم مومن است.

نمایشگاه آثار هنرمندان معلول از ایران و‌جهان هم در فرهنگسرای هنر برپا است.

چهارمین جشنواره بین المللی همام به دبیری محمدرضا مشهدی تا ۷ آبان برپا است.

انتهای پیام/