شناسهٔ خبر: 75508227 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

استاندار کردستان قهرمانی جوان کردستانی در مسابقات کشتی آزاد جهان را تبریک گفت

«آرش زره‌تن لهونی» استاندار کردستان، به مناسبت قهرمانی «محمد مبین عظیمی» جوان سقزی در مسابقات کشتی آزاد زیر ۲۳ سال جهان، پیام تبریکی صادر کرد.

صاحب‌خبر -
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «آرش زره‌تن لهونی» استاندار کردستان، به مناسبت قهرمانی «محمد مبین عظیمی» جوان سقزی در مسابقات کشتی آزاد زیر ۲۳ سال جهان، پیام تبریکی صادر کرد.
 
 
بسم‌الله الرحمن الرحیم
 
با نهایت افتخار و شعف، قهرمانی غرورآفرین فرزند برومند کردستان، جناب آقای «محمد مبین عظیمی» را در رقابت‌های کشتی آزاد جهانی زیر ۲۳ سال صربستان به جامعه ورزش کشور، ملت شریف ایران به‌ویژه مردم غیور استان کردستان صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.
 
این افتخار بزرگ، حاصل سال‌ها تلاش، تمرین و پشتکار این جوان شایسته سقزی است که با اراده‌ای پولادین و روحیه‌ای جوانمردانه، توانست نام ایران اسلامی و کردستان عزیز را در بلندای افتخارات جهانی به ثبت رساند.
 
بی‌تردید این موفقیت درخشان، الهام‌بخش نسل جوان و انگیزه‌آفرین برای تمامی علاقه‌مندان به ورزش است تا با تلاش و امید، مسیر تعالی را در پیش گیرند.
 
اینجانب ضمن تبریک ویژه به خانواده محترم ایشان، مربیان پرتلاش و تمامی همراهان این مسیر پرافتخار، از درگاه خداوند متعال سلامتی، سربلندی و توفیقات روزافزون را برای این کشتی گیر غیور در ادامه مسیر ورزشی و حضور موفق در رقابت‌های بین‌المللی مسئلت می‌نمایم.
 
آرش زره تن لهونی، استاندار کردستان، سوم آبان‌ماه ۱۴۰۴
 
شایان ذکر است، همشهریان محمد مبین عظیمی کسب مدال طلای کشتی آزاد جهان توسط این کشتی گیر شایسته را جشن گرفتند. مردم شهر سقز در پارک مولوی شهر سقز نظاره‌گر بازی فینال مسابقات کشتی آزاد جهان بودند. با برد مقتدرانه محمد مبین عظیمی و کسب مدال طلای این مسابقات، زادگاه این کشتی گیر شایسته سقزی غرق در جشن و شادی شد.
 
انتهای پیام/