شناسهٔ خبر: 75507557 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

روسیه برای جنگ با کشورهای عضو ناتو آماده می‌شود؟/ وزیر دفاع نروژ: مسکو در حال تجمیع تسلیحات اتمی خود است

عصر ایران : وزیر دفاع نروژ مدعی شد: ولادیمیر پوتین در تلاش است تا منطقه شمالگان را تحت کنترل روسیه درآورد و در این نقطه ناوگان دریایی روسیه مستقر شده است تا در صورت آغاز جنگ مسیر های حمل و نقل دریایی را بر روی کشور های ناتو ببندند.

صاحب‌خبر -

تور ساندویک وزیر دفاع نروژ ادعا کرده است:« روسیه در حال تجمیع تسلیحات اتمی و زیردریایی های تهاجمی خود در مدار شمالگان (اطراف قطب شمال) و به خصوص شبه جزیره کولا است و این نشانه ای از آماده شدن این کشور برای جنگ با کشورهای عضو ناتو است.»

او هم چنین افزوده است:« ولادیمیر پوتین در تلاش است تا  منطقه شمالگان  را تحت کنترل روسیه درآورد و در این نقطه ناوگان دریایی روسیه مستقر شده است تا در صورت آغاز جنگ مسیر های حمل و نقل دریایی را بر روی کشورهای ناتو ببندند.

روسیه در حال افزایش حضور خود در شبه جزیره  کولا  است و در این منطقه یکی از بزرگترین مجموعه ذخایر کلاهک های اتمی دنیا قرار دارد. این تسلیحات اتمی تنها به سمت نروژ نشانه نرفته اند بلکه به سمت بریتانیا و نیز از فراز قطب شمال به سمت کانادا و آمریکا نشانه رفته اند.

ما چشم و گوش  ناتو  در این منطقه هستیم و مشاهده می کنیم روسیه در حال آزمایش تسلیحات جدیدی است به عنوان مثال: موشک های هایپر سونیک و نیز اژدرهای اتمی و کلاهک های هسته ای.»

شهرت شبه جزیره کولا از آن جهت است که بزرگترین زرادخانه اتمی جهان را که متعلق به  روسیه  است در خود جای داده است و نقشی کلیدی در انجام «ضربه دوم» بازی می کند.

اصطلاح حمله دوم ارجاع دارد به توانایی روسیه در تلافی کردن حمله اولیه یک دشمن.

برچسب‌ها: