شناسهٔ خبر: 75503716 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در گفت و گو با آنا مطرح کرد

از جشنواره مهر فناوری تا طرح تجمیع؛ گزارشی از تازه‌ترین اقدامات واحد تهران جنوب

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب این روزها با مجموعه‌ای از طرح‌های فناورانه، آموزشی و عمرانی در مسیر تحول قرار دارد؛ رئیس این واحد دانشگاهی از پیگیری مستمر برنامه‌هایی برای گسترش فعالیت‌های پژوهشی، تقویت ارتباط با صنعت و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به‌عنوان یکی از واحد‌های فعال این دانشگاه، همواره تلاش کرده است با برگزاری رویداد‌ها و اجرای پروژه‌های گوناگون، در میان دیگر واحد‌ها پیشتاز باشد. این رویکرد نشان‌دهنده نگاه حرفه‌ای این واحد دانشگاهی است که می‌تواند زمینه‌ساز آینده‌ای درخشان برای مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب باشد.

در همین راستا، خبرنگار آنا در گفت‌وگویی با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب درباره محور‌هایی همچون برگزاری جشنواره «مهر فناوری»، طرح تجمیع در اراضی سلیمانیه، راه‌اندازی دانشکده سلامت، توسعه کلینیک‌های دانشگاهی، ارتباط با مدارس و تحقق درآمد‌های غیرشهریه‌ای به بررسی ابعاد مختلف این فعالیت‌ها پرداخته است تا تصویری روشن از تازه‌ترین اقدامات این واحد دانشگاهی ارائه دهد.

برگزاری جشنواره مهر فناوری و گسترش ارتباط دانشگاه با صنعت

عظیم حسینی در خصوص جشنواره «مهر فناوری» که در این واحد برگزار شد، گفت: در این جشنواره پنج مراسم برگزار شد. دو مراسم‌ در مجتمع ولیعصر واحد تهران جنوب ، یک مراسم‌ در مجتمع فنی تهران جنوب، یک مراسم در دانشکده هوش مصنوعی و مراسم دیگر هم در مجتمع هنر و معماری این واحد دانشگاهی برگزار شد. هدف از برگزاری این جشنواره آشنایی دانشجویان تحصیلات تکمیلی و محققین و اساتید با مباحث فناوری و تحقیقات بود.

وی افزود: هدف دیگر از برگزاری جشنواره آشنایی دانشجو‌ها و به‌قول معروف برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنایع و سازمان‌های مختلف بود. این ارتباط‌ها باعث می‌شود که هم در دانشجویان انگیزه ایجاد شود و هم دو طرف شناختی نسبت به هم پیدا کنند. به دنبال این هستیم تا آنجا که ممکن است این ارتباطات را گسترش دهیم و ارتباطاتمان را قوی کنیم تا دانشجویان ما بتوانند در عرصه‌های مختلف حضور پیدا کنند و طبیعتاً این هدف بوسیله این قبیل جشنواره‌ها فراهم می‌شود.

پیگیری طرح تجمیع واحد و اجرای مگاپروژه شهید طهرانچی

حسینی در خصوص موضوع تجمیع واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب که از دستورات شهید طهرانچی بود و آخرین روند این موضوع گفت: موضوع تجمیع واحد‌ها را پیگیری و دنبال می‌کنیم، چون باید با شهرداری و سایر دستگاه‌ها و ارگان‌های ذی‌ربط هماهنگی‌های لازم انجام شود. با رهنمود‌های ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و ریاست دانشگاه آزاد استان تهران و سیاست‌های این عزیزان تدابیری انجام خواهد شد.

وی در خصوص طرح مگاپروژه شهید طهرانچی در واحد تهران جنوب نیز گفت: این طرح هم پیروهمان طرح تجمیع واحد دانشگاهی تهران جنوب است که در اراضی سلیمانیه خواهیم داشت. در واقع واحد تهران جنوب در آنجا مستقر می‌شود و تجمیع صورت خواهد گرفت. کل واحد تهران جنوب قرار است در اراضی سلیمانیه تجمیع شود در فاز‌های مختلف تا مثل سایر واحد‌ها بتوانیم متمرکز باشیم.

راه‌اندازی دانشکده سلامت و توسعه کلینیک‌ها

حسینی در خصوص راه‌اندازی دانشکده سلامت این واحد در شریعتی و آخرین روند این دانشکده گفت: به دنبال اخذ مجوز این دانشکده هستیم، هنوز نهایی نشده، اما در حال انجام است.

وی با اشاره به کلینیک‌های این واحد دانشگاهی گفت: کلینیک مشاوره‌ای واحد تهران جنوب در همان ساختمان شریعتی دایر و مشغول فعالیت است و خدمات را به دانشجویان ارائه می‌کند.

رئیس واحد تهران جنوب در خصوص راه‌اندازی کلینیک‌های دیگر برای این واحد دانشگاهی نیز گفت: در حال پیش‌بینی و در دست راه‌اندازی است.

توسعه جذب دانشجو، ارتباط با مدارس و هدف‌گذاری درآمد غیرشهریه‌ای

حسینی با اشاره به رشد ۱۴ درصدی جذب دانشجو در واحد تهران جنوب در سال گذشته و اینکه این رشد امسال چه روندی داشته است، گفت: امسال، چون هنوز ثبت‌نام به پایان نرسیده نمی‌توانیم جمع‌بندی نهایی داشته باشیم و نمی‌توانم آمار دقیقی بگویم، اما سال گذشته چهارده درصد بوده است. علی‌القاعده در مقطع تحصیلات تکمیلی دکترا درصد مناسبی داشتیم و جمع‌بندی نهایی موکول به انتهای ثبت‌نام خواهد بود.

وی با اشاره به فعالیت‌های این واحد دانشگاهی در بخش ارتباط با صنعت گفت: جشنواره مهر فناوری که در واحد تهران جنوب برگزار شد، در خصوص بحث‌های فناوری و ارتباط با صنایع است تا ما بتوانیم به عنوان دانشگاه پیشرو، با توجه به سیاست‌هایی که ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در شورای دانشگاه بیان کرد، به عنوان فناور، محقق، پژوهشگر، اساتید و دانش‌آموختگان بتوانیم مطابق سند تحول کار کنیم.

وی افزود: به دنبال گسترش این کار هستیم. با سازمان‌ها و ارگان‌های مختلف در حال مذاکره هستیم؛ با بعضی از آنها به نتیجه رسیده‌ایم و منتظر جواب برخی دیگر هستیم تا ان‌شاءالله بتوانیم مشکلات را در مباحث تحقیقاتی و فنی حل کنیم.

حسینی در خصوص ارتباط واحد تهران جنوب با سازمان‌ها و مدارس گفت: در حال مذاکره هستیم. بعضی از آنها به نتیجه رسیده و کار‌های تحقیقاتی را انجام می‌دهیم و برخی هم به جمع‌بندی نهایی نزدیک می‌شود. با سازمان‌های دیگر نیز در حال گفت‌و‌گو هستیم و پس از نهایی شدن کامل نتایج اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: با دستگاه‌های مختلف در حال صحبت هستیم. کار‌هایی انجام شده که در حال اجرا است و بعضی از آنها تا نهایی شدن فاصله دارد ، چراکه فرآیندی زمان‌بر است، اما پیگیر کار هستیم.

رئیس واحد تهران جنوب افزود: مدرسه صنعت ساختمان واحد ما راه‌اندازی شده و این مدرسه زیرمجموعه معاونت مهارتی است که الحمدلله مجوز آن صادر و راه‌اندازی شده و در ابتدای راه هستیم.

وی گفت: در موضوع ارتباط با مدارس در بخش تعلیم و تربیت پیگیر هستیم. مجوز‌هایی صادر شده و همکاری برای مدارس سما در حال انجام است که دانشکده تعلیم و تربیت ما این مسئولیت را برعهده دارد.

حسینی در خصوص هدف‌گذاری ۴۰ درصدی درآمد غیرشهریه‌ای واحد تهران جنوب گفت: سیاست‌های سازمان و استان بر این بوده و طبیعتاً واحد‌ها هم برنامه‌ریزی کرده‌اند. در راستا تحقق درآمد شهریه ای تلاش می کنیم، و ان‌شاءالله نتیجه آن در انتهای سال مشخص خواهد شد. سال گذشته هم الحمدلله تلاش خوبی صورت گرفت و سعی شد این کار به خوبی انجام شود.

حسینی در پایان گفت: من به سهم خودم از تلاش همه معاونان و عوامل مجموعه واحد تهران جنوب و همچنین از ریاست استان دکتر علیرضا فیروزفر و به علاوه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی دکتر بیژن رنجبر که به تازگی مسئولیت را بر عهده گرفته‌اند تشکر می کنم، ان‌شاءالله با نگاه باز و ارتباط‌های خوب ریاست دانشگاه آزاد اسلامی عملکرد مثبتی که در چند ماه اخیر داشته اند و موجب حل بسیاری از مشکلات دانشگاه آزاد اسلامی شد، تداوم پیدا کند و گام‌های مؤثرتری برداشته شود.

انتهای پیام/