شناسهٔ خبر: 75502598 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نگاهی به دنیای بازیگران کودک و نوجوان حاضر جشنواره فیلم کوتاه تهران؛

از تجربه تزریق آمپول تا اشک ریختن با تماشای فیلم

تهران- ایرنا- چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران هم به خط پایان رسید و شب گذشته نیز برترین‌های خود را در بخش‌های مختلف شناخت اما این رویداد در کنار درخشش بزرگان، فضایی برای دیده شدن بازیگران کودک و نوجوان با تجربه های متفاوت بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا، چهل و دومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه به پایان رسید و در این رویداد آثار برتر معرفی شدند اما در کنار این امر، بازیگران کودک و نوجوان نیز با بازی در فیلم های حاضر در این جشنواره، خوش درخشیدند و برخی از این چهره ها می توانند به عنوان آینده بازیگری در سینمای ایران معرفی شوند.

این بازیگران که هریک تجربه منحصر بفردی را در بازی های خود تجربه کردند در گفت وگو با ایرنا از این تجربیات سخن گفتند.

طاها شادی‌فر که با فیلم «سرخ رگ» به کارگردانی مهدی گنجی و تهیه‌کنندگی محمد کارت برای نخستین بار به چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران آمده بود، گفت: این فیلم راجع به موضوع اعتیاد است.

او افزود: جشنواره فیلم کوتاه جشنواره ای تخصصی و متمرکز بر آثار سینمایی کوتاه است.

شادی‌فر که در چهل و دومین جشنواره بین‌الملی فیلم فجر با «نوروز» به این رویداد آمده بود، گفت: من در سرخ رگ اولین تجربه پزشکی‌ام را داشتم. در سکانسی من باید آمپولی تزریق می‌کردم که بازیگر نقش پدرم حاضر نشد این کار توسط من انجام شود و کارگردان با شجاعت حاضر شد به او آمپول بزنم.

او همچنین اظهار داشت: اعتیاد یکی از آسیب‌های اجتماعی است. اعتیاد می‌تواند فرد و خانواده‌اش را نابود کند.

سپهر شکرانی بازیگر نوجوان نقش «ته باری» به کارگردانی حسین پورخلیلی هم گفت: ایفای این نقش خیلی سخت بود و من خیلی برای ایفای این نقش خیلی سخت کشیدم. این کار در سی و هفتمین جشنواره فیلم اصفهان تندیس زرین برد.

او که دومین بار است پس از «آن شب» به جشنواره فیلم کوتاه تهران آمده افزود: ته باری قرار است به جشنواره فیلم فجر بیاید. فیلم «بی‌صدا» نیز در جشنواره روسیه به عنوان بهترین فیلم جایزه برده است.

او افزود: برای بچه‌ها آرزوی سلامتی دارم و این که همیشه شاد باشند.

محمد موسوی بازیگر نوجوان سریال «اجل معلق» که در این سریال در نقش پسر رضا عطاران ایفای نقش کرد، می‌گوید: جشنواره امسال فیلم کوتاه تهران در تمامی سالن‌ها درخشیده و بستر حضور بازیگران کودک و نوجوان در آثاری که به این جشنواره ارسال می‌شود، فراهم شده است.

موسوی که امسال با «لباس عروسی» به کارگردانی اشکان درویشی به چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران حضور داشت، در گفت و گو با خبرنگار سینمایی ایرنا اظهار داشت: برای نخستین بار است به این جشنواره می‌آیم. لباس عروسی فیلمی درام و غمگین‌کننده است. فیلم‌های کوتاه در جشنواره در تمامی سالن‌ها درخشیده است. امیدوارم با هم ببینیم و لذت ببریم.

او با بیان این‌که بستر حضور بازیگران کودک و نوجوان در این جشنواره فراهم شده، گفت: چند فیلم کوتاه دیدم و خیلی خوشحال شدم و اشک ریختم از این که بچه‌ها را دیدم ایفای نقش می‌کنند، از این بابت خیلی خوشحال شدم.

بازیگر «اجل معلق» همچنین درباره بازی خود در این مجموعه شبکه خانگی گفت: عادل تبریزی عزیز من است و در کل زندگی به من کمک کرد و اگر نبود من بازیگر نمی‌‎‌شدم. رضا عطاران و عباس جمشیدی‌فر برای من در سینما اسطوره هستند.

او که ایفای نقش در «مفت‌بر» و چند سریال دیگر را در کارنامه کاری خود دارد، افزود: در سریال اجل معلق پررنگ ترین نقش دوران بازیگری ام را ایفا کرده ام.