شناسهٔ خبر: 75501482 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

تماشاخانه حافظ میزبان «کازابلانکا» شد/ تولد آقای بازیگر روی صحنه+ فیلم

نمایش «کازابلانکا» به کارگردانی شیما محمدی اجرایش را در تماشاخانه حافظ آغاز کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، «کازابلانکا» با بازی کامران تفتی، سینا رازانی، شیما محمدی و ایوب آقاخانی (مهمان از گروه پوشه) با هنرمندی بهرام ابراهیمی، همچنین حمید یزدانی، حسین جاهد، مهدی توکلی نیا، پوریا میرزایی، هدیه عبدیان، مهدی بازیار، نیلوفر ذوالفقاری، فرید صادق، سپیده سعیدی نیا، محمد صدیق، رضا حمزه پور، فرناز پاک نژاد، محمدحسین بیات، هوراز رحیم زاده، عرشیا حسینی، آرمین قمصری، امیرمهدی اسانلو، سارینا نقی‌پور، یسنا نقی‌پور، علی اربابی، یکی از عاشقانه‌های تاریخ هنر جهان است که پس از ۸۰ سال، در ایران زنده می‌شود.

کازابلانکا، نوشته جولیوس جی. اپستاین، فیلیپ جی. اپستاین و هوارد کوخ، عشقی است در دل جنگ؛ نمایشی پرستاره به تهیه‌کنندگی مجید طاهریان‌فرد تولید شده است.

افتتاحیه این نمایش مصادف با سالروز میلاد ایوب آقاخانی شد و عوامل گروه به همراه مردم برای این هنرمند تولد گرفتند.ایوب آقاخانی با برگزاری مراسم تولدش گفت: ضمن تشکر از عشقی که تمام گروه و شما تماشاگران به من دادید، می‌دانم بین شما کسانی هستید که تازه کار و کارکشته و دلسوخته تئاتر هستند، بهترین آرزوی من جدای از این که مردم ایران شاد و سلامت باشند، این است که مثل من روز تولدتان روی صحنه باشید.

<div id="video-display-embed-code_1010861"><script type="text/JavaScript" src="https://ana.ir/fa/news/play/embed/1006906/1010861?width=400&height=300"></script></div>

«کازابلانکا» به کارگردانی شیما محمدی و تهیه‌کنندگی مجید طاهریان‌فرد، نمایش پاسخی انسانی و پرامید به روزگار سخت و دعوتی برای دیدن، شنیدن و عاشق شدن است. این نمایش از اول آبان در تالار حافظ به روی صحنه رفته و به مدت یک ماه روی صحنه خواهد بود.

سهند خیرآبادی تنظیم متن نمایش «کازابلانکا» را بر عهده دارد.

 

انتهای پیام/