شناسهٔ خبر: 75498423 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

برد ارزشمند و سخت سینا خلیلی مقابل حریف روس/ عمروف عصبانی شد!

ملی‌پوش سال گذشته وزن ۷۰ کیلوگرم ایران در مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی، بردی ارزشمند و سخت را مقابل حریف روس در روز دوم کشتی آزاد زیر ۲۳ سال جهان به دست آورد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، روز دوم مسابقات کشتی آزاد زیر 23 سال جهان امروز (شنبه ۳ آبان) در اوزان ۵۷، ۷۰، ۷۹ و ۱۲۵ کیلوگرم در نووی‌ساد صربستان برگزار شد.

سینا خلیلی اولین کشتی‌گیر ایران بود که روی تشک رفت. او که مصاف سختی با عمر عمروف روس داشت، در کشتی پر افت و خیز و نزدیکی که بین دو کشتی‌گیر در جریان بود، 6-5 موفق به شکست حریف شد. 

عمروف که در ثانیه‌های پایانی تلاش بسیار زیادی برای جبران نتیجه داشت، بعد از اتمام تایم مبارزه عصبانی شده و دست سینا خلیلی را که برای بلند کردن او از تشک رفته بود، پس زد.

در وزن ۵۷ کیلوگرم امروز میلاد والی‌زاده دور اول استراحت کرده و سپس با برنده کشتی سومیت مالیک از هند و لوکا گوینجیلیا از گرجستان مبارزه می‌کند. در 79 کیلوگرم مهدی یوسفی هم دور اول استراحت کرده و بعد از آن لوی هاینس آمریکایی را پیش رو دارد. ابوالفضل محمدنژاد در سنگین وزن هم پس از استراحت  برنده مبارزه میان اسکارامل از ایتالیا و دمیتری دوسکوف از مولداوی را پیش رو دارد.

انتهای پیام/