شناسهٔ خبر: 75497257 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

کشف محموله بزرگ لاستیک قاچاق در پاوه

برنا– گروه استان‌ها: فرمانده انتظامی شهرستان پاوه گفت: مأموران انتظامی ابن شهرستان، موفق به کشف و توقیف محموله‌ای شامل ۱۱۰ حلقه لاستیک قاچاق به ارزش بیش از ۵ میلیارد ریال شدند. برنا– گروه استان‌ها: فرمانده انتظامی شهرستان پاوه گفت: مأموران انتظامی ابن شهرستان، موفق به کشف و توقیف محموله‌ای شامل ۱۱۰ حلقه لاستیک قاچاق به ارزش بیش از ۵ میلیارد ریال شدند.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش خبرگزاری برنا از کرمانشاه؛ سرهنگ احمد رستمی امروز شنبه (۳ آبان‌ماه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مأموران پاسگاه‌های انتظامی شهرستان پاوه در جریان کنترل محورهای مواصلاتی به یک دستگاه کامیون مشکوک شدند و آن را متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی از خودروی یادشده، تعداد ۱۱۰ حلقه لاستیک خارجی بدون مدارک گمرکی معتبر کشف و توقیف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان پاوه گفت: برآورد اولیه کارشناسان حاکی از آن است که ارزش این محموله بیش از ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است.

سرهنگ رستمی تصریح کرد: در این رابطه یک متهم دستگیر و به همراه پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شده است.

گفتنی است؛ برخورد با قاچاق کالا در محورهای ارتباطی استان کرمانشاه با هدف حمایت از تولید داخلی و جلوگیری از فعالیت شبکه‌های سازمان‌یافته قاچاق، به‌صورت مستمر در دستور کار نیروی انتظامی قرار دارد.

انتهای پیام/