شناسهٔ خبر: 75497128 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

آمادگی تراکتورسازی برای تامین تجهیزات آتش نشانی در کشور/ بسیاری از شهرداری ها آتش نشانی ندارند!

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران(تبریز) از آمادگی این مجموعه برای تأمین تمام نیازهای آتش‌نشان‌های کشور خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین از تبریز، مصطفی وحید زاده در حاشیه بازدید اتحادیه آتش‌نشانان کشور از تراکتورسازی گفت: این شرکت در کنار تولیدات موردنیاز بخش کشاورزی و مکانیزاسیون اقداماتی را نیز در راستای تأمین نیاز سایر حوزه‌ها از جمله نیازهای عمومی انجام داده است.

وی تاکید کرد: تراکتورسازی تبریز با توجه به امکانات و ظرفیت های خود آمادگی دارد نیازهای آتش‌نشانی در کشور را تامین نماید.

مدیرکل محیط‌ زیست و خدمات شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور نیز در این بازدید، داخلی‌سازی کامل تولیدات تراکتورسازی را افتخاری برای صنعت کشور دانست و گفت: با روند روبه‌رشدی که تراکتورسازی طی چند سال اخیر اتفاق افتاده می‌تواند سازمان آتش‌نشانی و حتی سایر بخش‌های شهری کشور را از واردات و وابستگی به خارج از کشور بی‌نیاز و رشد و توسعه این بخش‌ها در شهرها و دهیاری‌ها را شتاب بخشید.

علی‌اصغر ذاکر هرندی با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد قابل‌توجهی از 4 هزار و 500 دهیاری و یک هزار و 500 شهرداری‌های کشور به سیستم آتش‌نشانی مجهز نیستند اظهار داشت: تراکتورسازی در این زمینه می‌تواند بازوی کمکی مهمی برای سازمان شهرداری‌های و دهیاری‌های کشور برای تجهیز این مجموعه‌های به سیستم آتش‌نشانی و سایر بخش‌های خدمات شهری باشد.

وی حداکثر میانگین عمر ناوگان تجهیزات ماشینی آتش‌نشانی را 5 سال عنوان و تأکید کرد: علاوه بر فاقد سیستم آتش‌نشانی بودن مراکز یاد شده، ناوگان خدمات شهری و بخصوص سازمان‌های آتش‌نشانی های کشور اکثرا از عمر بالایی برخوردار هستند که نیازمند به نوسازی و بهسازی می‌باشند.

هرندی گریزی به نیازهای اساسی حوزه مدیریتش زد و از تراکتورسازی خواست تا در تأمین و رفع نیاز این اقلام که شامل نردبان بخصوص نردبان‌های بلندمرتبه، پمپ آب ماشین‌های آتش‌نشانی و ... هست سازمان مطبوعش را یاری کند تا کشور از واردات این محصولات بی‌نیاز شود.

این مقام مسئول در پایان ضمن قدردانی از روحیه تعاملی مدیران تراکتورسازی که باروحیه رفع و تأمین نیاز کشور وارد عرصه تولید شده‌اند ابراز امیدواری کرد سال آینده شاهد رونمایی از برند ماشین‌آلات و تجهیزات آتش‌نشانی، خودروها خدماتی پسماند و آمبولانس در گروه تراکتورسازان باشیم.