شناسهٔ خبر: 75491710 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

آمریکا رئیس جمهور کلمبیا را تحریم کرد

آمریکا رئیس جمهور کلمبیا را تحریم کرد

دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، تحریم‌هایی را علیه رئیس جمهوری کلمبیا پس از ادعاهای قاچاق مواد مخدر اعلام و تنش با این کشور آمریکای لاتین را بر سر قاچاق ادعایی مواد مخدر تشدید کرد.

صاحب‌خبر -

ایرنا: دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، تحریم‌هایی را علیه رئیس جمهوری کلمبیا پس از ادعاهای قاچاق مواد مخدر اعلام و تنش با این کشور آمریکای لاتین را بر سر قاچاق ادعایی مواد مخدر تشدید کرد.

99

این تحریم‌ها که روز جمعه به وقت محلی توسط دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام شد، چهار نفر را هدف قرار داد که به گفته این نهاد به «فهرست اتباع ویژه تعیین شده» اضافه شده‌اند.

افراد تحریم شده شامل گوستاوو پترو رئیس جمهوری کلمبیا و آرماندو بندتی، وزیر کشور این کشور و همچنین پسر رئیس جمهور کلمبیا می شود

ترامپ، پترو را به عنوان «رهبر غیرقانونی مواد مخدر» مورد حمله قرار داده و او را متهم کرده که قاچاق مواد مخدر در دولت او رونق گرفته و تهدید کرده است که تحریم‌های آمریکا را بر صادرات کلمبیا اعمال خواهد کرد.

این اقدام آمریکا پس از تصمیم ماه سپتامبر ترامپ برای «عدم تایید» کلمبیا به عنوان شریک در مبارزه با مواد مخدر، که متحد دیرینه آمریکا را در گروه مشابه ونزوئلا، بولیوی، افغانستان و میانمار قرار می‌دهد، صورت گرفته است که واشنگتن مدعی است در میان بزرگترین رونق قاچاق کوکائین در تاریخ انجام می‌شود که بیشتر عرضه آن از کلمبیا سرچشمه می‌گیرد.

برچسب‌ها: