شناسهٔ خبر: 75489146 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

کانون پیوند دانشگاه علوم پزشکی آبادان با همکاری مرکز بهداشت برگزار کرد؛

اجرای طرح دیوارنویسی با محوریت جوانی جمعیت در پایگاه‌های بهداشت آبادان

در اقدامی فرهنگی و هنرمندانه، کانون پیوند با همکاری مرکز بهداشت آبادان، طرح دیوارنویسی با موضوع «جوانی جمعیت و فرزندآوری» را در پایگاه‌های بهداشت سطح شهر اجرا کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مفدا آبادان، کانون پیوند با همکاری واحد نوجوان، جوان و مدارس مرکز بهداشت آبادان، روز پنجشنبه اول آبان‌ماه اقدام به اجرای طرح دیوارنویسی در پایگاه‌های بهداشت با موضوع «جوانی جمعیت و فرزندآوری» کرد. این برنامه با هدف ترویج فرهنگ فرزندآوری و تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری اجتماعی در زمینه جوانی جمعیت برگزار شد. در جریان این فعالیت، اعضای کانون پیوند با مشارکت کارشناسان واحد نوجوان، جوان و مدارس مرکز بهداشت، پیام‌های فرهنگی مرتبط با اهمیت تشکیل خانواده و فرزندآوری را بر دیوارهای پایگاه‌های بهداشت سطح شهر درج کردند.

اجرای طرح دیوارنویسی با محوریت جوانی جمعیت در پایگاه‌های بهداشت آبادان

کیمیا نیساری، دبیر کانون پیوند، در گفت‌وگو با مفدا آبادان اظهار کرد: «هدف ما از اجرای این طرح، انتقال پیام امید و تشویق خانواده‌ها و جوانان به نگاه مثبت نسبت به ازدواج و فرزندآوری است. تلاش کردیم با زبان هنر و تصویر، موضوع جوانی جمعیت را به شکلی ساده و تأثیرگذار به مخاطبان منتقل کنیم.» وی افزود: «این برنامه آغازگر مجموعه‌ای از فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی کانون پیوند در حوزه خانواده و سلامت جمعیت است که در هفته‌های آینده نیز ادامه خواهد داشت.»

اجرای طرح دیوارنویسی با محوریت جوانی جمعیت در پایگاه‌های بهداشت آبادان

گفتنی است طرح دیوارنویسی جوانی جمعیت با همکاری کانون پیوند و واحد نوجوان، جوان و مدارس مرکز بهداشت آبادان برگزار شد و با استقبال کارکنان و مراجعه‌کنندگان پایگاه‌های بهداشت همراه بود.