شناسهٔ خبر: 75485798 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار فارس مطرح کرد:

تلاش برای پیشرفت کشور و بهبود معیشت مردم نقش مهمی در امنیت روانی جامعه دارد

شیراز-ایرنا- استاندار فارس در جلسه منطقه‌ای قرارگاه شهید شاطری، دفاع ملی را فراتر از یک عملیات نظامی دانست و تاکید کرد: تلاش برای پیشرفت کشور و بهبود معیشت مردم، نقش مهمی در ارتقای امنیت روانی جامعه دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش جمعه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس، حسینعلی امیری در این نشست که به میزبانی سپاه فجر فارس و با حضور سردار علی فضلی و استانداران سه استان کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر و فارس و با محوریت بررسی ظرفیت‌های احکام قانون بودجه برگزار شد، با یادآوری فداکاری و رشادت نیروهای مسلح در جنگ اخیر، اظهار کرد: آنچه در تجاوز رژیم صهیونیستی، آمریکا و ناتو علیه کشورمان رخ داد و موجب شکل‌گیری "دفاع ملی" شد، چیزی فراتر از یک عملیات نظامی است.

دفاع ملی؛ پازلی به وسعت تمام ملت

وی تصریح کرد: در کنار هدایت داهیانه مقام معظم رهبری، فداکاری نیروهای مسلح به‌ویژه هوافضای سپاه و تصمیمات خردمندانه شورای عالی امنیت، حضور مردم از همه اقوام، نحله‌های فکری و گرایش‌های سیاسی، پازل دفاع ملی را تکمیل کرد.

عزم دشمن برای براندازی و عقب‌نشینی در برابر انسجام ملی

استاندار فارس ادامه داد: تمام شواهد نشان‌دهنده عزم جدی دشمن برای براندازی جمهوری اسلامی بود؛ اما انسجام مردم و رشادت دلاورمردان پایگاه‌های موشکی ارتش و سپاه و نیروهای هوافضا، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی و درخواست آتش‌بس کرد.

امنیت روانی؛ ستون پنهان انسجام ملی

وی آرامش روانی جامعه را «ستون پنهان و نامرئی انسجام ملی» خواند و خواستار توجه ویژه مسئولان در راستای گسترش اقداماتی شد که به بهبود معیشت، پیشرفت و در نهایت آرامش روانی مردم منجر می‌شود.

راهکار حقوقی برای تامین امنیت روانی

امیری افزود: استفاده از سازوکارهای حقوقی که در قرارگاه شهید شاطری نیز دنبال می‌شود، می‌تواند در راستای تامین امنیت روانی نقش به‌سزایی داشته باشد.

سپاه، پیشگام در میدان آبادانی و محرومیت‌زدایی

نماینده عالی دولت در فارس با بیان اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همواره در عرصه‌های محرومیت‌زدایی و عمرانی فراتر از ماموریت‌های ذاتی خود در کنار مردم بوده است، از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان خواست از قرارگاه‌ها و فرماندهان جهادگر، به‌ویژه سردار بوعلی، فرمانده سپاه فجر استان فارس، در فعالیت‌های مهندسی، آبادانی و توسعه استان پشتیبانی کنند.