در مراسمی با حضور حجتالاسلام والمسلمین زرندی رئیس کل دادگتری استان خراسان رضوی، معاونین دادگستری استان و جمعی از قضات دادگاههای تجدید نظر، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و خدمات ارزشمند محمد ابراهیمی دشت بیاض، حجتالاسلاموالمسلمین علی اصغر باخدا به عنوان سرپرست جدید این مجموعه منصوب شد.
در این مراسم رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی ضمن تقدیر از خدمات همکاران دادگستری استان؛ از تلاش شبانه روزی آنها تشکر کرد.
حجتالاسلام والمسلمین زرندی با اشاره به نقش و جایگاه محاکم تجدیدنظر؛ با اثربخش خواندن اقدامات تحولی در مجموعه قضایی استان، گفت: سیاست قطعی دستگاه قضایی حفظ حقوق مردم و اجرای عدالت براساس موازین شرعی و مبانی قانونی است.
رئیس شورای قضایی خراسان رضوی ارزش پستهای دنیوی را تنها خدمت به مردم دانست و افزود: در مسیر احقاق حق و اجرای عدالت همواره باید رضایت خداوند متعال را در نظر داشته باشیم تا نهایتاً رضایتمندی مردم عزیز را نیز کسب کنیم.
بر این اساس قاضی محمد ابراهیمی دشت بیاض از این پس به عنوان معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی به ادامه خدمت خواهد پرداخت.
گفتنی است؛ حجتالاسلام و المسلمین باخدا، پیش از این به عنوان سرپرست مجتمع جامع خدمات قضایی آیتالله هاشمی شاهرودی مشهد انجام وظیفه میکرد.
انتهای پیام/