رقابتهای روز نخست از بیستوهفتمین دوره مسابقات جهانی تکواندواز امروز دوم آبان ماه با برگزاری اوزان ۸۷+ کیلوگرم مردان و ۵۷- کیلوگرم زنان با مبارزات آرین سلیمی و ناهید کیانی آغاز شد که با حذف زودهنگام نمایندگان کشورمان همراه بود.
در وزن ۵۷- کیلوگرم که ۵۴ تکواندوکار حضور دارند، ناهید کیانی پس از یک دور استراحت به مصاف برنده «داریا کاستنویچ» از اوکراین رفت و با نتیجه ۲ بر یک به پیروزی رسید، اما در دور یک هشتم مقابل «فیث دایلون» از آمریکا دارنده ۴ مدال گرندپری و برنز پرزیدنت کاپ آمریکا، ۲ بر صفر مبارزه را واگذار کرد و حذف شد.
در وزن ۸۷+ کیلوگرم نیز با حضور ۴۳ تکواندوکار آرین سلیمی پس از یکدور استراحت، در نخستین مبارزه خود به مصاف با «دانیل گویکوچه آ» از کوبا رفت و ۲ بر صفر پیروز شد، اما در دور بعد برابر «آندری هاربار» از اوکراین دارنده برنز یونیورسیاد آلمان ۲ بر یک نتیجه را در مرحله یک هشتم واگذار کرد و از دور رقابتها کنار رفت.
گفتنی است فردا شنبه سوم آبان ماه مسابقات اوزان ۴۹- کیلوگرم بانوان و ۶۳- کیلوگرم آقایان پیگیری میشود که مهلا مومن زاده و مهدی حاجی موسائی نمایندگان کشورمان خواهند بود.
بیستوهفتمین دوره رقابتهای تکواندو قهرمانی جهان با حضور ۹۸۹ تکواندوکار از کشورهای مختلف به مدت هفت روز در ووشی چین برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/