شناسهٔ خبر: 75483286 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون استاندار کرمانشاه:

گاز اداراتی که در سامانه استانداردسازی موتورخانه‌ها ثبت‌نام نکنند قطع می‌شود

کرمانشاه - ایرنا- معاون هاهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: در راستای بهینه‌سازی مصرف سوخت، ادارات و مجموعه‌های دولتی موظف هستند در سامانه احتراقی اداره استاندارد برای استانداردسازی موتورخانه‌های خود اقدام کنند و گاز مجموعه‌هایی که تاکنون اقدامی در این زمینه انجام نداده‌اند، قطع خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز جمعه ایرنا؛ طهماسب نجفی در نشست کمیته بهینه‌سازی مصرف سوخت استان عنوان کرد: دولت برنامه‌های مدون و گسترده‌ای برای کاهش و رفع ناترازی‌های انرژی دارد که در سطح کشور با جدیت در حال اجراست.

وی ادامه داد: با توجه به تأکیدات ویژه استاندار، این برنامه در کرمانشاه نیز به عنوان یک اولویت و با همراهی دستگاه‌های مرتبط با سرعت مناسب در حال پیگیری است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه افزود: یکی از برنامه‌های دولت برای کاهش ناترازی انرژی، اجرای طرح هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف در ادارات و مجموعه‌های خدماتی و نیز استانداردسازی موتورخانه‌های این مجموعه‌هاست.

وی با اشاره به همکاری شرکت گاز گفت: شرکت گاز کار بازدید، تعمیر و بهینه‌سازی موتورخانه‌های ادارات و دستگاه‌های دولتی را به صورت رایگان با سرعت و کیفیت مطلوب انجام می‌دهد که یک فرصت مناسب برای بهینه‌سازی مصرف انرژی محسوب می‌شود.

نجفی افزود: اداره گاز همچنین نصب دستگاه‌های هوشمند برای قطع جریان گاز سیستم‌های گرمایشی در روزهای تعطیل و ساعات غیراداری را در دستور کار دارد و تاکنون در بخشی از موتورخانه‌ها این سیستم‌ها نصب شده است.

وی استانداردسازی موتورخانه‌های دستگاه‌ها و مجموعه‌های اداری را یکی دیگر از اولویت‌های این حوزه دانست و گفت: مجموعه‌های دولتی موظف هستند با ثبت‌نام در سامانه احتراقی اداره استاندارد، نسبت به استانداردسازی موتورخانه‌های خود اقدام کنند.

او خاطرنشان کرد: با توجه به تأکید استاندار، گاز اداراتی که تا ساعت ۲۴ امشب در سامانه احتراقی ثبت‌نام نکنند، قطع خواهد شد.

در این نشست، گزارشی از اقدامات شرکت گاز استان در حوزه بهینه‌سازی، هوشمندسازی مصرف انرژی و بازدید و تعمیر موتورخانه‌ها ارائه شد.

همچنین گزارش اداره استاندارد از آخرین وضعیت ثبت‌نام ادارات استان در سامانه خوداظهاری تأسیسات احتراقی توسط شرکت‌های ذی‌صلاح مطرح و بررسی شد.

از جمعیت ۲ میلیون نفری استان کرمانشاه اکنون همه ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۳۱۴ روستای استان از نعمت گاز بهره‌مند هستند.