فاطمه آروانه روز جمعه در گفت و گو با خبرنگارایرنا افزود: عمران منصوری در رشته فناوری خودرو مدال برنز و مقام سوم کشوری را کسب کرد.
وی اضافه کرد: همچنین در رشته صافکاری خودرو امین ظهرابی دیگر مهارت آموخته همدانی مقام سوم کشوری و مدال برنز را نصیب خود کرد.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای همدان بیان کرد: امیر مهدی حمزه ای از مهارت آموختگان فنی و حرفه ای در رشته فرز (CNC) به مقام سوم کشوری و مدال برنز دست یافت.
آروانه بیان کرد: ۹ دیپلم افتخار(مدالیون برتری) نیز در رشته های کنترل صنعتی توسط سید امیررضا موسوی، پیرایش مردانه توسط علی اکبری، جوشکاری مهدی قائمی پناهیان، فناوری طراحی گرافیک علی محمد سوری، فناوری مد (خیاطی) فاطمه رزاقی، مکاترونیک سینا اژدری و محسن عسگری آریا، نانوایی نان حجیم سیده نگین حسینی و نقاشی خودرو محمدرضا سیاح بابایی کسب شد.
وی با بیان اینکه سه نفر از راهیافتگان به مرحله کشوری مسابقات مهارت از بانوان نخبه این استان هستند، گفت: تیم این استان متشکل از ۱۸ نفر از جوانان زیر ۲۱ سال در ۱۶ رشته به این مسابقات اعزام شدند و با شرکت کنندگانی از سایر استان ها به رقابت پرداختند.
آروانه بیان کرد: نفرات برگزیده این دوره از مسابقات به اردوی آماده سازی تیم ملی مهارت دعوت می شوند تا بعد از آماده سازی به مسابقات جهانی ۲۰۲۶ شانگهای چین اعزام شوند.
وی، هدف از برگزاری المپیاد ملی مهارت را شناسایی نخبگان، استعدادیابی و استعدادسنجی جوانان دانست و یادآوری کرد: مسابقات مهارتی همه ساله در کشورمان با حضور جوانان زیر ۲۱ سال دارای مهارت در سه مرحله شهرستانی، استانی و کشوری انجام می شود و مدال آوران کشوری به رقابتهای جهانی راه می یابند.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای همدان گفت: مسابقات ملی مهارت یکی از مهمترین رویدادهای مهارتی در ترویج فرهنگ مهارتآموزی و فرصتی برای تبادل اطلاعات و تجربیات استعدادهای جوانان کشور، شناسایی و معرفی نخبگان مهارتی به بنگاه های اقتصادی است.
آروانه ادامه داد: برگزاری این رقابت ها موجب نمایان شدن توانمندی مهارت آموختگان استان همدان می شود.
به گزارش ایرنا ، بیست و دومین دوره مسابقات ملی مهارت ۲۴ تا ۲۸ مهر ماه ۱۴۰۴ به میزبانی اصفهان برگزار شد.