به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اراک، نخستین جلسه هیئت مدیره انجمن خیرین کتابخا ساز استان مرکزی با هدف تعیین سمت های اجرایی اعضایی هیئت مدیره و بررسی مسائل ساختاری و اداری انجمن کتابخانه عمومی استان مرکزی اراک برگزار شد.
بر اساس مفاد اساسنامه اعضای هیئت مدیره برای مدت دو سال و بازرسین برای مدت یک سال انتخاب شدند.
در حاشیه این نشت دفتر انجمن خیرین توسعه کتابخانه ها و ترویج کتابخوانی استان مرکزی به صورت رسمی در اراک افتتاح شد.
این دفتر به عنوان پایگاه جدید فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی انجمن، نقش مهمی در توسعه زیر ساختهای کتابخانهای و ترویج فرهنگ مطالعه در سطح استان ایفا میکند.

به گزارش ایبنا، انجمن خیرین کتابخانه ساز استان مرکزی با هدف تقویت مشارکت های مردمی در توسعه کتابخانه های، حمایت از پروژه های فرهنگی و ارتقای سطح کتابخوانی در جامعه، فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرد و در مسیر تحقق اهداف فرهنگی استان گام بر می دارد.
∎