شناسهٔ خبر: 75481005 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

مرحوم کاسبی ۴۰ سال در مسیر حق و هنر متعهد ایستاد - اکونیوز

اقتصاد ایران: قم – مسئول دفتر مقام معظم رهبری در قم گفت: مرحوم کاسبی طی چهار دهه با پایبندی به خط اصیل انقلاب و هنر متعهد، همواره در مسیر حق و ارزش‌های الهی گام برداشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله محمدی عراقی عصر پنجشنبه در مراسم بزرگداشت هنرمند انقلابی زنده‌یاد محمد کاسبی که از سوی حوزه هنری انقلاب اسلامی در دانشگاه قم برگزار شد اظهار کرد: بیش از ۴۰ سال است که این شخصیت برجسته را می‌شناختم و او به همراه همفکران خود از بنیان‌گذاران حوزه هنری بودند و از آغاز تا پایان عمر در مسیر مستقیم و حق‌طلبی باقی ماند.

وی با تأکید بر عشق عمیق مرحوم کاسبی به اهل‌بیت (ع) افزود: او از جان و دل به خاندان عصمت و طهارت (ع) توسل داشت و این ویژگی از فردی با روحیه دینی و انقلابی همچون وی، امری طبیعی و درخور انتظار بود و ما نیز افتخار می‌کنیم که در مکتب اهل‌بیت (ع) تربیت یافته‌ایم.

مسئول دفتر مقام معظم رهبری در قم با بیان اینکه دین ما با هنر پیوندی اصیل دارد تصریح کرد: خداوند خالق زیبایی و هنر است و پیامبر اسلام (ص) نیز کامل‌ترین جلوه صفات انسانی است و انسان‌ها مأمورند تا در پرتو آموزه‌های الهی، مسیر خدایی شدن را طی کنند و مرحوم کاسبی در زندگی شخصی و هنری خود چنین رویکردی را دنبال کرد.

آیت‌الله محمدی عراقی با اشاره به اینکه قرآن کریم به عنوان معجزه جاودان پیامبر اسلام سرشار از زیبایی و هنر الهی است، گفت: هیچکس قادر نیست اثری همانند قرآن بیاورد و تربیت‌یافتگان این کتاب آسمانی، الگوهای حقیقت، انسانیت، معنویت و اخلاق محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: همه وقایع تاریخ اسلام در بطن خود واجد جلوه‌های هنری و زیبایی‌شناسانه هستند و حادثه عاشورا صرفاً یک رخداد تاریخی نیست، بلکه اثری هنری و ماندگار است که خداوند نویسنده و کارگردان آن است که تفاوت این رویداد با سایر داستان‌ها در این است که در عاشورا همه، از پیرمرد ۸۰ ساله تا کودک ۶ ماهه، قهرمان صحنه‌اند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به فعالیت‌های هنری گسترده مرحوم کاسبی خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰۰ اثر هنری از او به یادگار مانده و مفاهیم بلند قرآنی و دینی در تار و پود آثارش جریان دارد و وی هنرمندی دینی و انقلابی بود که با افتخار خود را «حزب‌اللهی» می‌نامید و به این عنوان قرآنی باور عمیق داشت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت امروز هنر گفت: متأسفانه امروز بخش‌هایی از عرصه هنر دچار انحطاط شده و رسالت سنگینی بر دوش هنرمندان مؤمن، متعهد و انقلابی قرار دارد تا با بازگشت به حقیقت و زیبایی اصیل، چهره هنر را از نازیبایی‌ها و ابتذال زدوده و آن را در مسیر تعالی و ارزش‌آفرینی هدایت کنند.

برچسب‌ها: