شناسهٔ خبر: 75479504 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

وزیر صهیونیست مجبور به عذرخواهی از عربستان شد

تهران- ایرنا- وزیر دارایی رژیم صهیونیستی بعد از اینکه به مردم عربستان سعودی توهین کرد و با واکنش تند کشورها مواجه شد، مجبور شد عذرخواهی و ابراز تأسف کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش پنجشنبه شب ایرنا از رسانه‌های رژیم صهیونیستی، بزالل اسموتریچ در اظهاراتی مدعی شد که حرف‌هایش درباره عربستان سعودی قطعا موضع رسمی نبوده و از اینکه با اظهاراتش باعث آزردگی آنها شده است، ابراز تأسف کرد.

این وزیر صهیونیست در ادامه، به صراحت بر سیاست اشغالگری رژیم اسرائیل و صهیونیست‌ها در اراضی اشغالی تأکید کرد و گفت: من از عربستانی‌ها انتظار دارم که به ما توهین نکنند و حقوق تاریخی ملت یهود در یهودا و سامره (نام جعلی برای کرانه باختری) را انکار نکنند.

تعدادی از شخصیت‌های اسرائیلی مانند یائیر لاپید رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی از این وزیر صهیونیست خواسته بودند که از ریاض عذرخواهی کند.

اسموتریچ امروز (پنجشنبه) در اظهاراتی توهین‌آمیز گفته بود: «اگر عربستان به ما پیشنهاد عادی‌سازی روابط در قبال تشکیل کشور فلسطین را بدهد، پاسخ ما این خواهد بود: دوستان عزیز، نه متشکریم! شما به همان شترسواری در صحرای عربستان ادامه دهید.»