به گزلرش خبرگزاری برنا از بوشهر : رقابتهای قایقرانی اسلالوم پسران درعسلویه به میزبانی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و هیأت قایقرانی استان بوشهر برگزار شد.
در این دوره از رقابتها، تیمهایی از استانهای قزوین، هرمزگان، زنجان، تهران، قم، یزد، البرز، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، مازندران، کرمانشاه، گلستان و اردبیل حضور داشتند و ورزشکاران در دو بخش کایاک و کانو با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در پایان مسابقات، در بخش کایاک اسلالوم پسران، مانی نصری از قزوین موفق به کسب مدال طلا شد، کسری جمشیدی از هرمزگان در جایگاه دوم ایستاد و مدال نقره گرفت و مانی تیموری از زنجان با کسب مقام سوم مدال برنز را از آن خود کرد.
در بخش کانو اسلالوم پسران نیز، محمدحسین ابراهیمی از قزوین عنوان قهرمانی و مدال طلا را به دست آورد و امیرعلی حسنزاده از البرز به همراه ارشیا رئیسی دهکردی از چهارمحال و بختیاری به طور مشترک مدال نقره را کسب کردند.