شناسهٔ خبر: 75477738 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

علی‌نژاد: تکواندکاران غوغا کردند/ سطح مسابقات بالا بود

دبیرکل کمیته ملی المپیک به تمجید از عملکرد ورزشکاران پومسه در رقابت‌های تکواندوی بازی‌های آسیایی جوانان در بحرین که با کسب ۶ مدال همراه بود، پرداخت.

صاحب‌خبر -

مهدی علی‌نژاد، دبیرکل کمیته ملی المپیک پس از درخشش ورزشکاران پومسه ایران که با کسب ۳ مدال طلا و ۳ مدال برنز همراه بود، گفت: تکواندوکاران ما موفق شدند غوغا کنند و ۶ مدال امروز برای کاروان ایران به دست آمد. کسب سه مدال طلا و سه مدال برنز را به تکواندوکاران و فدراسیون تبریک می‌گویم .

وی ادامه داد: ورزشکاران پومسه ایران موفق شدند در این مسابقات در رتبه اول قرار بگیرند؛ آن هم با توجه به ۶ مدالی که گرفتند. ارزش این کار زمانی مشخص می‌شود که کره‌جنوبی در این رقابت‌های امروز نتوانست مدال طلا کسب کند و این نشان از سطح بالای رقابت‌های آسیایی جوانان بحرین دارد.

وی ادامه داد: امیدوارم این درخشش در روز اول مسابقات در دیگر رشته‌ها هم تکرار شود و کاروان کشورمان صاحب مدال‌های بیشتری شود. ضمن اینکه قبل از شروع رسمی مسابقات، ورزشکاران رشته‌های پنجاک سیلات و کوراش کشورمان موفق شدند ۵ مدال به دست بیاورند.

علی‌نژاد در مورد تدارک نوجوانان و جوانان حاضر در رقابت‌های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵ گفت: برای تدارک کاروان سفیران امید تبعیضی با بزرگسالان قائل نشدیم. ما دو رویداد مهم در پیش داشتیم؛ یکی بازی‌های آسیایی جوانان که در حال برگزاری است و دیگری بازی‌های کشورهای اسلامی در ریاض. هر تدارکی برای کاروان اعزامی به ریاض در نظر گرفته شده، برای کاروان نوجوانان و جوانان اعزامی به بحرین هم لحاظ شده بود.