محمدرضا طلایی روز پنجشنبه در شورای اداری جیرفت اظهار کرد: کمتر از ۲۴ ساعت برای خریدها کارسازی شده است.
وی ادامه داد: امسال تعداد مراکز خرید از سه مرکز به هفت مرکز افزایش یافت؛ هرچند قبول داریم این تعداد کافی نیست و لیاقت کشاورزان بیش از اینهاست، اما توان سازمان در همین حد بود.
طلایی با اشاره به گلایه کشاورزان مبنی بر هزینه سه تا چهار هزار تومانی برای تحویل هر کیلوگرم پیاز به تعاون روستایی، گفت: پس از اعلام میزان پیاز طرح استمراری باقیمانده بر زمین که سه هزار هکتار بود، برای نخستین بار تصمیم گرفتیم سر زمین، تولید کشاورز را بررسی کنیم و نیاز به انتقال محصول نباشد.
رئیس سازمان تعاون روستایی تأکید کرد: خرید پیاز در سال ۱۴۰۴ انجام شد و طبق روند همیشگی، اعتبارات آن در سال ۱۴۰۵ تخصیص مییافت، اما با حمایت وزیر جهاد کشاورزی از منابع داخلی وزارتخانه، موفق شدیم ۷۳ درصد بدهی را پرداخت کنیم و برای ۲۷ درصد باقیمانده نیز تا پایان آبانماه اقدام خواهد شد.