شناسهٔ خبر: 75476633 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

مسکو: تحریم‌های آمریکا مشکل خاصی برای روسیه ایجاد نخواهد کرد

صاحب‌خبر -

شفقنا – مسکو اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی که از سوی وزارت خزانه‌داری ایالات متحده علیه شرکت‌های روس‌نفت و لوک‌اویل اعمال شده است، برای روسیه مشکلی ایجاد نخواهد کرد، زیرا این کشور در برابر چنین محدودیت‌هایی «ایمنی قوی» پیدا کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه، در نشست خبری خود اعلام کرد که با این حال، این اقدام پیامی معکوس و غیرسازنده ارسال می‌کند، از جمله برای حل‌وفصل بحران اوکراین.

او خاطرنشان کرد که مسکو هیچ مانع قابل‌توجهی برای دستیابی به توافق درباره چارچوب حل‌وفصل بحران اوکراین، که میان روسای جمهور روسیه و آمریکا، ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ، مورد بحث قرار گرفته بود، وجود ندارد.

وی گفت که وزارت خارجه روسیه «برای ادامه تماس‌ها» با وزارت خارجه آمریکا آماده است.

هدف از این تماس‌ها، «تعیین پارامترهای گفت‌وگوی روسیه و آمریکا درباره جنبه‌های مختلف روابط دوجانبه و گام‌های مشترک بعدی در روند حل‌وفصل بحران اوکراین» است.

«ما هیچ مانع قابل‌توجهی برای ادامه فرآیندی که توسط رؤسای جمهور روسیه و ایالات متحده برای توافق در مورد چارچوب سیاسی حل و فصل بحران اوکراین آغاز شده است، نمی‌بینیم.»

اما وی تاکید کرد که روسیه تحریم‌های وزارت خزانه‌داری ایالات متحده علیه شرکت‌های لوک‌اویل و روس‌نفت را غیرسازنده و زیان‌بار می‌داند.

«ما این اقدام را کاملاً غیرسازنده تلقی می‌کنیم.»

زاخارووا تأکید کرد که تحریم‌های آمریکا هیچ مشکل خاصی برای روسیه ایجاد نخواهد کرد، زیرا کشورش در برابر تحریم‌های غربی دارای به گونه‌ای قدرت‌مند «ایمن» شده است.

وی در خصوص تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه نیز گفت این اقدام نتیجه‌ای معکوس برای بروکسل داشته و امکان گسترش بیشتر آن‌ها «تا حد زیادی از بین رفته است».

بروکسل «تقریباً همه گزینه‌ها» را برای اجرای مفهوم تحمیل یک شکست استراتژیک به روسیه، «آسیب رساندن به اقتصاد و قابلیت‌های دفاعی روسیه» امتحان کرده است.

روسیه حق دارد به تحریم‌های اتحادیه اروپا پاسخ دهد و «حتی اگر این اقدامات تلاشی آشکارا ناموفق» برای آسیب زدن به مسکو باشند.

«مثل همیشه، ما به طور مناسب، با دقت و با در نظر گرفتن منافع اساسی خود پاسخ خواهیم داد.»

این خبر را اینجا ببینید.