شناسهٔ خبر: 75475626 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

لغو مجوز بانک آینده ۴۲ درصد از اضافه‌برداشت شبکه بانکی را رفع کرد

مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: با لغو مجوز بانک آینده از امروز اول آبان‌ماه ۱۴۰۴، حدود ۴۲ درصد از اضافه‌برداشت و ۴۱ درصد از ناترازی سرمایه شبکه بانکی رفع شده و نسبت کفایت سرمایه نظام بانکی سه‌ونیم برابر افزایش یافته است.

صاحب‌خبر -
لغو مجوز بانک آینده ۴۲ درصد از اضافه‌برداشت شبکه بانکی را رفع کرد

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، قمری‌وفا مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: با لغو مجوز بانک آینده از امروز اول آبان‌ماه ۱۴۰۴، حدود ۴۲ درصد از اضافه‌برداشت شبکه بانکی و ۴۱ درصد از ناترازی سرمایه نظام بانکی کشور رفع شده است.

او تصریح کرد: در پی اجرای کامل مصوبه بانک مرکزی و انتقال دارایی‌ها و بدهی‌های بانک آینده، نسبت کفایت سرمایه شبکه بانکی به شکل محسوسی افزایش یافته و از سطح ۱.۴۵ درصد به ۵.۱ درصد رسیده است.

گفته می‌شود، این اقدام یکی از مهم‌ترین گام‌های اصلاحی در ساختار مالی بانک‌ها به‌شمار می‌رود و بخش عمده‌ای از فشار ناشی از اضافه‌برداشت‌ها را از دوش بانک مرکزی برداشت.

با این اقدام علاوه بر کاهش ناترازی در ترازنامه بانک‌ها، زمینه بهبود نظارت بر جریان نقدینگی و بازگشت تعادل به منابع و مصارف شبکه بانکی فراهم شده است.