به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، تارنمای هیل نوشت: نظرسنجی موسسه کوئینپیاک نشان داد بیشتر آمریکایی ها بر این باورند که اتهامات جنایی وزارت دادگستری آمریکا غیرقابل توجیه است.
نتیجه این نظرسنجی بر اساس خط مشی های حزبی حکایت از آن دارد که ۶ درصد از جمهوریخواهان و ۹۲ درصد از دموکرات ها احساس می کنند که این اتهامات جنایی علیه مخالفان سیاسی رئیس جمهوری آمریکا غیرقابل توجیه هستند.
در بین افراد مستقل ۵۸ درصد با چنین اتهاماتی مخالفت کردند.
موسسه کوئینپیاک همچنین به این نتیجه دست یافت که ۵۹ درصد از زنان اتهامات جنایی وزارت دادگستری آمریکا علیه مخالفان سیاسی اش را غیرقابل توجیه می دانند. در بین مردان ۴۵ درصد با این نظر موافقت کردند.
در چند هفته گذشته، وزارت دادگستری آمریکا علیه جیمز کومی مدیر سابق پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی)، لتیشا جیمز دادستان کل نیویورک و جان بولتون مشاور امنیت ملی سابق آمریکا اعلام جرم کرد.
کومی روز دوشنبه اتهاماتش بدون برگزاری محاکمه رد کرد و گفت قانون اساسی به مردم اجازه می دهدعلیه دولت سخن بگویند و به دولت اجازه اقدام تلافی جویانه را نمی دهد.
پرونده لتیشا جیمز مربوط به خرید خانهای در ایالت ویرجینیا در سال ۲۰۲۳ است که طبق ادعای دادستانها، وی آن را بهصورت نادرست بهعنوان «اقامتگاه اصلی» معرفی کرده تا شرایط وام بهتری دریافت کند، در حالی که ملک را به مستاجران اجاره داده است.
جیمز این اتهام را بی پایه و اساس و تحت تاثیر انگیزه های سیاسی دانسته است.
بولتون متهم است به طور غیرقانونی اطلاعات محرمانه را ذخیره و به اشتراک گذاشته است. وی در این پرونده اعلام بی گناهی کرده است.
نظرسنجی کوئینپیاک در بازه زمانی بین ۱۶ تا ۲۰ اکتبر (۲۸-۲۴ مهر) و با مشارکت هزار و ۳۲۷ نفر و با ضریب خطای ۳.۵ درصد انجام شد.