شناسهٔ خبر: 75474919 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل هواشناسی استان خبر داد

افزایش دما در گیلان تا دوشنبه پیش رو

مدیرکل هواشناسی گیلان، از افزایش نسبی دمای هوا در استان خبر داد و گفت: بارش های پراکنده دور از انتظار نیست.

صاحب‌خبر -

محمد دادرس در گفت وگو با ایسنا، آسمان گیلان را صاف تا قسمتی ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: بره سر با ۱۶.۴ و ازبرم با ۲۷.۲ درجه سلسیوس سردترین و گرم ترین نقاط استان هستند.

وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده استقرار جوی غالبا پایدار در منطقه دانست و افزود: آسمانی صاف تا نیمه ابری همراه با مه در پاره ای از نواحی و وزش باد پیش بینی می شود.

مدیرکل هواشناسی گیلان از افزایش نسبی دمای هوا تا اوایل هفته آینده خبر داد و خاطرنشان کرد: دریای خزر برای برخی فعالیت های دریایی تا دوشنبه با احتیاط، مناسب پیش بینی شده است.

دادرس یادآور شد: طی این مدت گاهی با شکل گیری ناپایداری های موقتی، در برخی مناطق شرایط برای افزایش ابر و وزش باد شدید و بارش پراکنده و احتمال رعد و برق فراهم می شود.

انتهای پیام