شناسهٔ خبر: 75474576 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: کمیته ملی المپیک | لینک خبر

بازی‌های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵؛ سومین طلای کاروان ایران از آن تیم میکس پومسه | کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران

صاحب‌خبر -
سومین طلای کاروان ایران در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین توسط تیم میکس پومسه کسب شد.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ رقابت‌های تکواندوی سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان در بحرین از ساعت ۱۱:۱۵ امروز(پنج‌شنبه) به وقت محلی در مرکز نمایشگاه جهانی بحرین پیگیری شد که تیم میکس پومسه کشورمان به مقام قهرمانی رسید.
تیم ایران متشکل از زینب شهریاری و بهداد نقی‌ئی در نخستین دیدار خود برابر تیم پاکستان به برتری رسیده و راهی یک‌چهارم نهایی شدند.
نمایندگان ایران در این مرحله به مصاف تیم کره‌جنوبی رفت که با امتیاز ۸.۶۵ حریف خود را شکست داد و به نیمه‌نهایی رسید تا مدال برنز خود را قطعی کند.
دو پومسه‌کار ایران برای رسیدن به فینال رودرروی تیم چین‌تایپه قرار گرفتند که با کسب ۸.۶۳ امتیاز پیروز مسابقه شدند و به دیدار نهایی رسیدند.
در فینال تیم کشورمان برابر تایلند با امتیاز ۸.۷۸ به برتری رسیدند و سومین طلای کاروان کشورمان در این بازی‌ها را به نام خود ثبت کردند.
شهریاری و نقی‌ئی پیش از این در بخش انفرادی هم دو مدال طلا کسب کرده بودند.