به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، احمد راستینه در نشست با مهدی محمدی معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت فرهنگ گفت: ادارات استانی حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی با محدودیت اعتبارات برای حمایت از موسسات فرهنگی و هنری روبهرو هستند و لازم است برای اختصاص اعتبارات در این حوزه، برنامهریزی موثرتری در سطح وزارتخانه انجام شود.
وی در ادامه به طولانی شدن روند ساخت فرهنگسراهای شهر بن و سامان اشاره کرد و افزود: افزایش تعاملات در بخشهای مختلف دولت و مجلس در تسریع عملیات عمرانی این 2 زیرساخت فرهنگی موثر است.
راستینه درباره ساخت فرهنگسرای آصفیه در فرخشهر هم یادآور شد: اعتباراتی از حوزه مسئولیتهای اجتماعی وزارت نفت برای احداث این فضای فرهنگی اختصاص یافته است که این مورد نیز به همراهی بیشتر مجموعههای دولتی برای سرعتبخشی به فرآیند جذب اعتبارات نیاز دارد.
گفتنی است، مهدی محمدی معاون حقوقی و امور مجلس و استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه مهدی رمضانی چابک مدیرکل دفتر امور مجلس این وزارتخانه در سفری یک روزه به چهارمحال و بختیاری علاوه بر بازدید از زیرساختهای فرهنگی شهرستان لردگان، در نشستهای جداگانه با جعفر مردانی استاندار این استان و همچنین احمد راستینه نماینده مردم شهرکرد، سامان، بن و فرخشهر پیرامون مسائل مربوط به حوزه فرهنگ و هنر استان به گفتوگو پرداخت.