شناسهٔ خبر: 75469488 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: سازمان بهزیستی | لینک خبر

رئیس اداره امور مردمی‌سازی و داوطلبان سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد

از ظرفیت خیرین و معتمدین در راستای هدفمند سازی و ساختار مندی طرح داوطلبان، استفاده شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان خراسان جنوبی،  رئیس اداره امور مردمی‌سازی و داوطلبان سازمان بهزیستی کشور، از تعدادی از مراکز تحت نظارت بازدید کرد.
در این بازدید که با همراهی مریم جوان سرپرست اداره مشارکت های مردمی ، توسعه ظرفیت های اجتماعی و فرهنگی بهزیستی استان از موسسه خیریه علی اکبر (ع)، موسسه خیریه امید کوثر، درمانگاه خیریه رضوی و شیرخوارگاه خاتم الانبیاء انجام گرفت، مهندس ساور ضمن بازدید از فضای مراکز، با مددجویان مقیم مراکز دیدار و گفتگو کرد.
طی این بازدید ها، مدیران مراکز، گزارشی از وضعیت مراکز و اقدامات و برنامه های پیش بینی شده در راستای جلب و جذب مشارکت مردمی را بیان کردند.
رئیس اداره امور مردمی‌سازی و داوطلبان سازمان بهزیستی کشور، ضمن تقدیر از تلاش و پیگیری های صورت گرفته و خدمات ارائه شده در مراکز گفت: با توجه به بازدید های انجام شده و ظرفیت موجود، می بایست از ظرفیت خیرین و معتمدین جهت هدفمندسازی و ساختارمندی طرح داوطلبان، در این مراکز بهره برد.
گفتنی است موسسه خیریه امید کوثر، بعنوان مجری طرح پایلوت داوطلبان همیاران در استان، فعالیت می نماید.