شناسهٔ خبر: 75466420 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

خانم سرمربی تماشاگر ویژه بازی آسیایی استقلال

خانم سرمربی تماشاگر ویژه بازی آسیایی استقلال

سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال، بازی شاگردان ساپینتو مقابل الوحدات اردن را از نزدیک تماشا کرد.

صاحب‌خبر -

ورزش سه: تیم فوتبال استقلال که امشب در سومین هفته دور گروهی لیگ قهرمانان آسیا مقابل الوحدات اردن به میدان رفته، توانست در نیمه اول با زدن دو گل و نزدن چند گل دیگر، عملکردی برتر نسبت به حریف داشته باشد و برنده به رختکن برود.

IMG_20251022_204909_329

از این بازی که در ورزشگاه شهرقدس برگزار می‌شود استقبال خوبی شده و آقایان و بانوان استقلالی حاضر در ورزشگاه که از نتیجه و نمایش تیمشان راضی هستند، بارها بازیکنان و ساپینتو را تشویق کردند.

یکی از نفرات ویژه حاضر در ورزشگاه، شهناز یاری، سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال است. او عکسی از خودش منتشر کرده که نشان می‌دهد مانند سایر هواداران روی سکوها حاضر شده و تیم را تشویق می‌کند. یاری در توضیح این عکس که ابتدای مسابقه منتشر کرده، نوشته: "به امید موفقیت محبوبم"

IMG_20251022_204911_106

ناگفته نماند تیم فوتسال زنان استقلال که امسال زیر نظر شهناز یاری و برای اولین بار در لیگ برتر حضور دارد با ۱۲ امتیاز از چهار هفته ابتدایی، صدرنشین مسابقات است و اختلاف سه امتیازی با رده دوم ایجاد کرده است.

برچسب‌ها: