شناسهٔ خبر: 75466351 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده ولی فقیه در گیلان خواستار برندسازی محصولات تولیدی و صنعتی استان شد

رشت- ایرنا- نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت با بیان اینکه برندسازی محصولات تولیدی و صنعتی استان باید در اولویت باشد، اعلام کرد: برخورداری از یک برند یا نام تجاری قدرتمند می‌تواند در معرفی محصولات تولیدی و صنعتی گیلان در حوزه آسیای میانه و خلیج فارس نام گیلان را بر سر زبان‌ها بیاورد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از اداره کل صنعت، معدن و تجارت گیلان، آیت الله رسول فلاحتی روز چهارشنبه در دیدار با مدیرکل و معاونان اداره کل صمت گیلان به مناسبت روز ملی صادرات تولیدات استان گیلان را هویت و فرهنگ این منطقه دانست.

وی اظهار کرد: از برندسازی محصولات نباید غافل بود زیرا جنبه اشتغال زایی و بهره‌وری اقتصادی خواهد داشت.

آیت الله فلاحتی با بیان اینکه گیلان در مسیر ارتباطی اصلی کشور با سایر کشورها قرار گرفته است، افزود: این امر زمینه جذب گردشگران بین‌المللی را تسهیل کرده است، از این رو برندسازی محصولات تولیدی و صنعتی گیلان باید در اولویت باشد.

امام جمعه رشت تاکید کرد: مدیران واحدهای صنعتی با برندسازی باید کالاها را با افتخار به نام ایران صادر کنند و برای تحقق این موضوع تمهیدات لازم اندیشیده شود.

وی افزود: از اینکه زمین برای جذب سرمایه‌گذاری صنعتی در استان کم است اطلاع دارم اما باید به احصاء اراضی مستعد صنعتی توجه شود و از بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری حمایت لازم صورت گیرد.

نماینده ولی فقیه در گیلان با تاکید بر شناسایی گلوگاه ها و مشکلات، تصریح کرد: ناترازی انرژی و بازارهای آزاد کاذب ایجاد شده ناخواسته باعث ایجاد تورم می‌شود و همکاری با تشکل‌ها و نهادهای مرتبط از جمله اتحادیه‌ها و انجمن‌ها می‌تواند در کنترل بازار تاثیرگذار باشد.

وی با اشاره به وجود بستر مناسب بازارهای آسیای میانه، گفت: باید برنامه ریزی لازم برای بسط و گسترش صادرات محصولات بومی فراهم شود.