شناسهٔ خبر: 75465707 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

نرخ بیکاری در خراسان رضوی افزایش یافت

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی نرخ بیکاری این استان در فصل تابستان امسال را ۵.۳ درصد عنوان کرد و گفت: این میزان در فصل بهار ۴.۹ درصد بوده است.

صاحب‌خبر -

محمدرضا ولیان روز چهارشنبه در کمیته اشتغال شهرستان تربت‌حیدریه به ظرفیت‌های اقتصادی این شهرستان اشاره کرد و گفت: تربت‌حیدریه ظرفیت‌های اقتصادی بی‌نظیری در حوزه‌های مختلف دارد که با به فعلیت رسیدن آنها بخش مهمی از نرخ بیکاری شهرستان جبران خواهد شد.

وی اضافه کرد: شهرستان تربت حیدریه بعد از مشهد رتبه دوم استان خراسان رضوی در تولید محصولات گلخانه‌ای، رتبه نخست کشور و جهان در کشت و برداشت زعفران و رتبه پنجم در تولید محصولات کشاورزی با ۲۹ محصول را داراست.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی ادامه داد: همچنین تربت‌حیدریه به عنوان پایتخت ابریشم ایران شناخته می‌شود که بیش از ۸۰ درصد ابریشم کشور را تولید می‌کند.

ولیان گفت: بر این اساس در حوزه مشاغل خانگی، اعتبارات تربت‌حیدریه از ۵۶ میلیارد ریال در سال گذشته به ۱۰۰ میلیارد ریال در سال‌جاری افزایش یافته و همچنین ۹۷ میلیارد ریال اعتبار برای طرح اشتغالزایی امسال‌ در نظر گرفته شده‌ است.

تأکید فرماندار تربت‌حیدریه بر جذب تسهیلات اشتغالزایی

معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت‌حیدریه نیز با تاکید بر جذب تسهیلات اشتغالزایی از سوی مدیران گفت: مدیران این خطه هم از حیث میزان جذب تسهیلات و هم در زمینه در زمینه کسب رتبه استانی، ارزیابی می‌شوند.

مجتبی شجاعی افزود: شایسته است بانکها نیز در این اقدام مهم همکاری لازم را با دستگاه‌های متقاضی داشته‌ باشند.

وی گفت: امروز کشور ما تحت تاثیر نامنصفانه و بی‌رحمانه‌ترین تحریمها قرار دارد، اما با این وجود نباید چرخ فعالیت و تولید کشور از حرکت باز ایستد.

مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.