شناسهٔ خبر: 75464405 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

همدان زیر باران دعا؛ اقامه نماز با حضور گسترده مردم

همدان-ایرنا- در پی کاهش بارش‌ها و خشکسالی، نماز باران عصر چهارشنبه به امامت حجت الاسلام سید حسن فاضلیان و با حضور گسترده مردم، علما و مسئولان در همدان اقامه شد و نمازگزاران با چشمانی اشک‌بار از خداوند طلب باران و نزول رحمت الهی کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، مردم با دلی آکنده از توبه و پشیمانی از گناهانی که گمان می‌رود پرده بر رحمت الهی افکنده است، در یک صف واحد، در پارک مردم همدان گرد هم آمدند و از خداوند طلب باران کردند.

در پی کاهش بارش‌ها و خشکسالی، نمازگزاران با چشمانی اشک‌بار از خداوند طلب باران و نزول رحمت الهی کردند.

در لحظه‌هایی آکنده از ایمان و انتظار، مردم همدان با اتحاد و دعا، یک‌دل از خداوند باران طلب کردند.

صدای نیایش، نویدبخش روزهای پررحمتی بود که در افق شهر نمایان می‌شد.

نماز باران، که به آن نماز استسقاء نیز گفته می‌شود، یک نماز مستحبی است که مسلمانان در زمان خشکسالی و کمبود باران برای طلب نزول رحمت الهی به جا می‌آورند.

این نماز معمولا به صورت جماعت برگزار می‌شود و همراه با دعا و استغفار است تا خداوند باران را بر زمین نازل کند.