شناسهٔ خبر: 75464280 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

توسعه فرهنگی در شهرستان‌ها نیازمند توجه ویژه است - اکونیوز

اقتصاد ایران: ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: توسعه فرهنگی در شهرستان‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و پرداختن به مقوله فرهنگ، نقش بسزایی در پیشگیری از مشکلات اجتماعی دارد.

صاحب‌خبر -

مهدی محمدی چهارشنبه ۳۰ مهر در نشستی با نماینده شهرستان‌های لردگان، خانمیرزا و فلارد در مجلس و جمعی از مسئولان محلی، در خصوص آخرین وضعیت حوزه فرهنگ، هنر و رسانه در این مناطق اظهار کرد: تجربه نشان داده است هر برنامه‌ای که با پیوست فرهنگی اجرا شود، موفق خواهد بود.

معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به بازدید تیمی سازمان سینمایی از شهرستان لردگان و سه شهرستان اطراف آن که جمعیتی بالغ بر ۲۸۰ هزار نفر دارند، گفت: تعداد سالن‌های سینما و مجتمع‌های فرهنگی موجود با نیازهای مردم متناسب نیست و حتی سالن‌های موجود نیازمند تجهیز و تکمیل هستند.

وی افزود: با وجود محدودیت‌های مصوبه اخیر دولت در ساخت مجتمع‌های فرهنگی جدید، امکان توسعه مراکز موجود و اجرای طرح‌های استانی، به ویژه در شهرستان خانمیرزا، مورد بررسی قرار دارد.

معاون وزارت ارشاد با تأکید بر اهمیت فرهنگ و هنر در منطقه، گفت: شاهنامه‌خوانی در این شهرستان‌ها یک سنت فرهنگی است و نشان از علاقه و پیشینه هنری مردم دارد. همچنین موضوع دفاع مقدس و فداکاری رزمندگان، بخش مهمی از هویت فرهنگی منطقه را تشکیل می‌دهد.

وی در ادامه به اقدامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای توزیع عادلانه منابع فرهنگی اشاره کرد و افزود: دبیرخانه صدور مجوز مؤسسات چندمنظوره به استان‌ها واگذار شده و تفاهم‌نامه‌های استانی در حال پیگیری است. اقتصاد فرهنگ و نقش بخش خصوصی نیز از اولویت‌های کلان وزارتخانه است و اعتماد مدیران کل به مؤسسات فرهنگی هنری می‌تواند اجرای برنامه‌ها را تسهیل کند.

محمدی با بیان کمبود نیروی انسانی در ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها، خواستار همکاری خیرین و بهره‌گیری از مسئولیت اجتماعی افراد و سازمان‌ها برای تجهیز و ساخت مراکز فرهنگی شد و افزود: تجاری‌سازی بخشی از مجتمع‌های فرهنگی می‌تواند راهکاری مؤثر در توسعه فرهنگی شهرستان‌ها باشد.

وی در پایان با تأکید بر ضرورت عدالت فرهنگی و نقش نماینده مجلس در جذب اعتبارات، خاطرنشان کرد: با همکاری مسئولان وزارتخانه و محلی، مشکلات حوزه فرهنگ و هنر شهرستان‌های لردگان، خانمیرزا و فلارد به‌زودی مرتفع خواهد شد.

انتهای پیام

برچسب‌ها: