به گزارش ایرنا، سرتیپ دوم پاسدار مجتبی باستان روز چهارشنبه در آیین آغاز اردوی راهیاننور دانش آموزی در یادمان شهدای هویزه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یاد و نام همه شهدای عزیز بهویژه شهدای جنگ تحمیلی، ۳۴ شهید دانشآموز و هفت معلم شهید بسیج دانشآموزی را گرامی میداریم و امیدواریم این اردوهای دانشآموزای فرصتی برای معرفی هرچه بیشتر شهدا به نسلهای جدید باشد.
وی خاطرنشان کرد: بسیج دانشآموزی با حمایت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، بسیج مستضعفین و همه نهادها و دستگاهها، اقدام به راهاندازی اردوهای راهیان نور در سال جاری کرده است که این اردوها امسال از ۲۷ مهرماه آغاز شده و تا یکم بهمنماه ادامه خواهد داشت.
مسئول سازمان بسیج دانشآموزی کشور با اشاره به ویژگی خاص اردوهای امسال تصریح کرد: نکته مهم امسال، روایت جنگ تحمیلی برای دانشآموزان در این بازدیدها است که امیدواریم بیش از گذشته در خاطره ها ثبت شود.
وی افزود: امروز در این آیین، یاد ۱۴ شهید دانشآموز و ۱۳ شهید معلم شهرستان گرامی داشته شد و از مادر سه شهید دانشآموز نیز در آیینی تقدیر شد.
سردار سرتیپ دوم باستان به اهداف اصلی این اردوها اشاره کرد و گفت: تبیین و تشریح تاریخ جنگ تحمیلی برای نسل جدید، نشان دادن دستاوردها، پیشرفتها و موفقیتهای ایران اسلامی برای ایجاد امید در بین دانشآموزان از اهداف اصلی این اردوها به شمار میرود.
همچنین مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری سپاه ولی عصر(عج) خوزستان گفت: به همت سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری امروز شاهد افتتاحیه راهیان نور بسیج دانشآموزی کشور هستیم که به نوعی شروع راهیان نور تمامی اقشار در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ به شمار می رود.
سرهنگ پاسدار سید ابراهیم احمدیفرد افزود: امسال نیز برابر برنامه زمانبندی تعیین شده، سازمان اردویی سپاه خوزستان اقشار مختلف را به یادمانهای دفاع مقدس اعزام خواهد کرد.
به گزارش ایرنا، آیین افتتاح اردوهای راهیاننور دانشآموزی روز چهارشنبه با حضور رییس سازمان بسیج دانشآموزی، معاون وزیر آموزش و پرورش، جانشین بسیج مستضعفین و جمعی از دانشآموزان سراسر خوزستان در یادمان شهدای هویزه برگزار شد.