به گزارش ایرنا، برخی رسانه ها و نیز کاربران فضای مجازی به نقل از یوسف خدرویسی معاون ورزش و جوانان همدان این چنین نوشتند: "وزارت ورزش برای برگزاری المپیاد تیر و کمان در همدان یک میلیارد تومان اختصاص داده و امکانات لازم برای اعزام رشتههای مختلف فراهم شده است".
موضوعی که با واکنش برخی دست اندرکاران ورزش و حتی روسای برخی هیات های ورزشی همراه شد که چرا با اختصاص این میزان بودجه و امتیاز میزبانی، اعضای تیم دختران تیروکمان همدان موفقیتی را در این مسابقات به دست نیاوردند.
تلاش خبرنگار ایرنا برای گفت و گو با رییس هیات تیراندازی با کمان همدان در خصوص عملکرد تیم استان در این مسابقات نتیجه ای دربرنداشت.
برخی هیات های ورزشی عنوان کردند که در صورت اختصاص اعتبار و گرفتن میزبانی می توانستند نتایج طلایی را در المپیاد ورزشی استعدادهای برتر کشور کسب کنند.
با این حال یوسف خدرویسی معاون ورزش و جوانان همدان نسبت به اخبار منتشره مبنی بر اختصاص ۱۰ میلیارد ریال بودجه به میزبانی مسابقات تیروکمان در چارچوب المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور واکنش نشان داد و در پاسخ به خبرنگار ایرنا اظهار کرد که تنها بخشی از این بودجه را صرف میزبانی همدان کرده ایم.
او به این موضوع تاکید کرد که بخشی از این اعتبار برای سایر رشته های ورزشی هزینه شد تا زمینه اعزام به المپیاد را فراهم کرده و به نوعی شارژ مالی شدند.
از سوی دیگر، رییس گروه ورزش قهرمانی همدان به توضیح علت ناکامی همدان در مسابقات تیراندازی با کمان استعدادهای برتر ورزش کشور پرداخت و گفت: تصمیم گیری در تعیین رده سنی مسابقات برعهده وزارت ورزش و نظر مستقیم فدراسیون هاست و این مساله باعث شده تا ۲ تن از شانس های اصلی کسب نشان قهرمانی همدان در این رقابت ها مجوز حضور پیدا نکنند.
ملیحه براز افزود: همدان با همان ۲ دختر شانس کسب مدال طلا می توانست نتیجه درخشان را در المپیاد امسال کسب کند اما تغییر رده سنی از سوی فدراسیون به ضرر تیم همدان تمام شد و شانس های اصلی ما در مدال آوری کنار گذاشته شدند.
همدان این هفته میزبان مسابقات تیروکمان بخش پسران المپیاد استعدادهای ورزش کشور است، رقابت هایی که شانس این استان را برای کسب نشان کم رنگ کرده و باتوجه به وضعیت تیم ها، بعید است به مدال دست یابند.