شناسهٔ خبر: 75455190 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در جمع خبرنگاران؛

سردار ولیپور گودرزی: ۷۰ سارق و قاب‌زن دستگیر شدند/ از مخفیگاه این افراد دو قبضه سلاح جنگی و ۳۵۰ دستگاه موبایل مسروقه کشف و ضبط شد + فیلم

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در جمع خبرنگاران گفت: از مخفیگاه این افراد دو قبضه سلاح جنگی و ۳۵۰ دستگاه موبایل مسروقه کشف و ضبط شد.

صاحب‌خبر -

سردار ولیپور گودرزی: ۷۰ سارق و قاب‌زن دستگیر شدند/ از مخفیگاه این افراد دو قبضه سلاح جنگی و ۳۵۰ دستگاه موبایل مسروقه کشف و ضبط شد + فیلم

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار علی ولیپور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در پاسخ به خبرنگاران گفت: اولویت اصلی ما در پلیس آگاهی شناسایی دستگیری و برخورد قاطع با سارقین و مجرمین خشن هست.

وی افزود: همکاران ما در دو سه روز گذشته با اقدامات فنی و میدانی که انجام دادند تعداد ۷۰ سارق و قاب‌زن که اقدام مجرمانه انجام می‌دادند در کمترین زمان شناسایی کردند و روز گذشته در یک اقدام هماهنگ همه افراد دستگیر شدند.

سردار ولیپور گودرزی بیان کرد: در بازرسی از مخفیگاه این افراد تعداد دو قبضه سلاح جنگی، ۳۵۰ دستگاه گوشی موبایل مسروقه و مقادیری اموال مسروقه دیگر کشف و ضبط شده که همین امروز تحویل مالباخته‌ها خواهد شد.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: با تعامل خوبی که با دستگاه قضا داریم برخورد بسیار سخت و قاطعی با این افراد خواهد شد.

 

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_3095529" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1321104/3095529?width=600&height=400"></script></div>

 

مجرمین و سارقین خشن بدانند خط قرمز ما امنیت مردم است/ زمان دستگیری مقاومت کنند مورد اصابت گلوله قرار می‌گیرند

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: هفته‌های گذشته هم شاهد بودید که چند نفر از مجرمین خشنی که سال گذشته اقدام به سرقت منزل کرده بودند به اشد مجازات رسیدند.

وی افزود: پرونده تعدادی از این سارقین هم که دستگیر شدند در حال تکمیل است و در آینده نزدیک با این افراد هم برخورد قاطعی خواهد شد. مجرمین خشن بدانند که خط قرمز ما امنیت، آرامش و احساس امنیت مردم هست که با این افراد هیچ تعارفی نداریم.

سردار ولیپور گودرزی ادامه داد: اگر مجرمین مقاومت بکنند حتماً مورد اصابت گلوله همکاران قرار می‌گیرند؛ سه نفر از سارقینی که دستگیر شده‌اند، در مقابل مامورین مقاومت کرده بودند که با استفاده از قانون به کارگیری سلاح هر سه نفر مورد اصابت گلوله قرار گرفتند و الان هم تحت درمان هستند.

وی خاطرنشان کرد: سارقین بدانند که امنیت مردم برای ما خط قرمز است و اندازه سر سوزنی هم با این موضوع کنار نمی‌آییم و کوتاه نخواهیم آمد.

 

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_3095535" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1321104/3095535?width=600&height=400"></script></div>