شناسهٔ خبر: 75454827 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

دستگیری ۷۰ سارق و کشف ۳۵۰ گوشی سرقتی در تهران

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ضمن اشاره به دستگیری دستگیری ۷۰ سارق حرفه‌ای در یک عملیات هماهنگ از کشف و ضبط دو قبضه سلاح جنگی، ۳۵۰ دستگاه گوشی تلفن همراه و مقادیر زیادی اموال مسروقه کشف شد خبر داد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

سردار علی ولیپور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ صبح امروز چهارشنبه 30 مهر 1404 و در حاشیه  طرح دستگیری سارقان خشن و زورگیر در تشریح جزئیات عملیات اخیر پلیس آگاهی گفت: همکاران پرتلاش ما طی چند روز گذشته با رصد‌های اطلاعاتی و اقدامات میدانی توانستند ۷۰ نفر از سارقان حرفه‌ای و قاب‌زن را که در مناطق مختلف پایتخت اقدام به سرقت می‌کردند، شناسایی و در یک اقدام هماهنگ دستگیر کنند.

وی با بیان اینکه برخورد با مجرمان خشن و سارقان مسلح از اولویت‌های اصلی پلیس آگاهی است، ادامه داد: در بازرسی از مخفیگاه این افراد، دو قبضه سلاح جنگی، ۳۵۰ دستگاه گوشی تلفن همراه و مقادیر زیادی اموال سرقتی کشف و ضبط شده است. تلاش داریم تا امروز همه این اموال به صاحبان اصلی‌شان بازگردانده شود.

رئیس پلیس آگاهی تهران تأکید کرد: در جریان این عملیات، سه نفر از سارقان که هنگام دستگیری در برابر مأموران مقاومت کردند، طبق قانون به‌کارگیری سلاح مورد اصابت گلوله قرار گرفتند و هم‌اکنون در حال درمان هستند.

سردار ولیپور گودرزی با اشاره به رویکرد قاطع پلیس در مقابله با جرایم خشن گفت: امنیت و آرامش مردم برای ما خط قرمز است. هیچ‌گونه مماشاتی با کسانی که امنیت عمومی را تهدید می‌کنند، نخواهیم داشت. اگر فردی هنگام دستگیری مقاومت کند، مأموران طبق قانون برخورد خواهند کرد.

وی از همکاری مؤثر دستگاه قضایی در برخورد با سارقان و مجرمان خبر داد و افزود: در هفته‌های گذشته، تعدادی از مجرمان خشنی که سال گذشته اقدام به سرقت منزل به عنف کرده بودند، با اشد مجازات روبه‌رو شدند. پرونده تعدادی دیگر از سارقان حرفه‌ای نیز در حال تکمیل است و بزودی با آنها برخورد قانونی خواهد شد.

سردار ولیپور گودرزی ضمن قدردانی از همکاری مردم، از شهروندان خواست در کنار تلاش‌های پلیس، نکات خودایمنی را جدی بگیرند.

وی ادامه داد: همیشه توصیه کرده‌ایم که مردم اشیای قیمتی را در منزل نگهداری نکنند، نسبت به تردد خودرو یا موتورسیکلت‌های مشکوک در محل سکونت حساس باشند و در صورت مشاهده هر مورد مشکوک، سریعاً با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس بگیرند. همکاران ما در کوتاه‌ترین زمان در محل حاضر خواهند شد.

وی درباره حضور برخی سارقان خردسال در میان دستگیرشدگان گفت: در میان افراد بازداشت‌شده، چند نوجوان ۱۷ ساله نیز حضور داشتند که پرونده آنها در دادسرای اطفال در حال رسیدگی است. این افراد تا رسیدن به سن قانونی تحت نگهداری قرار می‌گیرند و اقدامات اصلاحی درباره‌شان انجام خواهد شد تا از بازگشت دوباره به چرخه جرم جلوگیری شود.

وی تأکید کرد: بخش زیادی از کشفیات اخیر مربوط به پرونده‌های سنوات گذشته است. ما اجازه نمی‌دهیم حق مردم ضایع شود و حتی سرقت‌های سه یا چهار سال پیش را نیز پیگیری می‌کنیم تا اموال مردم به آنها بازگردد.

سردار گودرزی در پایان تصریح کرد: پلیس آگاهی تهران بزرگ با تمام توان به مأموریت خود برای حفظ امنیت شهروندان ادامه می‌دهد. هر مجرمی که قصد برهم‌زدن نظم و آرامش جامعه را داشته باشد، در کمترین زمان شناسایی و دستگیر خواهد شد. خط قرمز ما امنیت مردم است و در این مسیر، هیچ‌گونه اغماضی نخواهیم داشت.

انتهای پیام/