شناسهٔ خبر: 75451799 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

گفت‌وگو|

آقایی: حضور در بازی‌های آسیایی جوانان مفید است/ شاهد پدیده‌های بیشتری در بدمینتون خواهیم بود

ستاره سابق بدمینتون و مربی کنونی تیم ملی دختران ایران گفت: حضور در بازی‌های آسیایی بحرین برای زهرا رباطی فرصتی مناسب است؛ در آینده شاهد پدیده‌های دختر بیشتری در بدمینتون خواهیم بود.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

ثریا آقایی در گفت‌و‌گو با میزان، در رابطه با حضور زهرا رباطی، در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین در رشته بدمینتون اظهار داشت: رباطی به لحاظ بدنی و کار با توپ وضعیت خوبی دارد. او بازیکن مستعد و جوانی است و حضورش در این بازی‌ها به شدت مفید است. زهرا تنها ۱۷ سال دارد و با حمایت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به مسابقات بحرین اعزام خواهد شد. 

وی ادامه داد: رباطی در مسابقات داخل کشور بسیار موفق بوده و حتی با موفقیت در مسابقات بین‌المللی، توانست به رنک ۷۰ جوانان دنیا برسد. رباطی در اردو‌های پیوسته داخلی حضور داشته و به مسابقات آسیای میانه هم اعزام شده بود. همین ۱۰ روز پیش هم در مسابقات ترکیه حضور و عملکرد مثبتی داشت. به طور کل در وضعیت خوبی قرار دارد.

در بازی‌های آسیایی هر مسابقه حکم یک فینال را دارد

مربی تیم ملی دختران بدمینتون ایران در خصوص سطح مسابقات توضیح داد: تورنمنت سختی در پیش خواهد بود. بازیکنانی از کشور‌های چین، اندونزی، مالزی و سایر کشور‌ها در این مسابقات حضور دارند و از بهترین بازیکنان رده سنی جوانان هستند. امیدوارم جدول خوبی برای زهرا فراهم شود تا به پیروزی برسد. من خودم در بازی‌های آسیایی اینچئون و جاکارتا حضور داشتم و علی‌رغم رقابت سنگین و فشرده، حضور در آن مسابقات برایم بسیار مثبت و در ادامه زندگی ورزشی‌ام بسیار تأثیرگذار بود. قطعاً برای زهرا هم بسیار مفید خواهد بود. در بازی‌های آسیایی هر مسابقه حکم یک فینال را دارد.

دختران بدمینتون ایران بسیار باانگیزه هستند

ستاره سابق بدمینتون ایران در مورد وضعیت کلی بدمینتون دختران توضیح داد: واقعاً دختران جوان و مستعد زیادی داریم. در هفته‌های گذشته در المپیاد بدمینتون دختران حضور داشتم و تعداد دختران زیر ۱۵ سال زیاد بود. همگی آنها بسیار باانگیزه هستند. ایمان دارم که اگر بتوانیم برنامه‌ریزی خوبی داشته باشیم و در کمپ‌های خارجی بیشتری شرکت کنیم، در بدمینتون بانوان موفق خواهیم شد. همراه با فدراسیون بدمینتون، پروژه IOP را پیش می‌بریم که مخصوص نونهالان زیر ۱۳ سال و شناسایی استعداد‌ها و پرورش آنهاست. هدف نهایی این پروژه موفقیت ایران در بازی‌های آسیایی، بین‌المللی و المپیک است.

باید روی شخصیت ورزشی نسل جدید کار کنیم

المپین سابق ایران در پاسخ به اینکه آیا ثریا آقایی‌های دیگری در راهند؟ گفت: قطعاً در آینده شاهد پدیده‌های دختر بیشتری در رشته بدمینتون خواهیم بود. امیدوارم با حمایت بیشتر، پیشرفت کنند و حتی از من هم در این رشته بهتر شوند. البته شرایط نسل جدید کمی متفاوت است. من سعی می‌کنم علاوه بر کار با توپ و مسائل فنی، روی شخصیت قهرمانی دختران بدمینتون از جمله زهرا رباطی هم کار کنم. در نسل جدید مسائلی مثل صبوری و پشتکار مقداری کمتر است. باید روی آنها کار کنیم تا مثل فولاد آب‌دیده شوند.

آقایی در انتها از وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد تا زهرا رباطی، رقابت و مسابقات خوبی در پیش داشته باشد.

انتهای پیام/