شناسهٔ خبر: 75449228 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

عقیلی: سپاهان با هواداران معنا پیدا می‌کند / برای بازی برگشت آماده‌تری خواهیم بود

برنا- گروه استانها: هادی عقیلی، سرمربی تیم فوتبال سپاهان، پس از پیروزی تیمش مقابل آخال ترکمنستان، ضمن تبریک به هواداران، تأکید کرد که تیمش در این دیدار عملکرد برتری داشت و اجازه ایجاد موقعیت به حریف را نداد. برنا- گروه استانها: هادی عقیلی، سرمربی تیم فوتبال سپاهان، پس از پیروزی تیمش مقابل آخال ترکمنستان، ضمن تبریک به هواداران، تأکید کرد که تیمش در این دیدار عملکرد برتری داشت و اجازه ایجاد موقعیت به حریف را نداد.

صاحب‌خبر -

به گزارش برنا از اصفهان ، عقیلی پس از پایان بازی گفت: تبریک می‌گویم به هواداران عزیزمان. در این بازی حتی یک موقعیت هم به حریف ندادیم، اما خودمان موقعیت‌های زیادی را از دست دادیم. نمی‌خواهم درباره داوری صحبت کنم، اما روی صحنه‌های کرنر، بازیکنان ما را با حرکات شبیه فن کشتی متوقف می‌کردند و داور واکنشی نشان نداد. با این حال، بازی خوبی بود و به تیم‌مان تبریک می‌گویم.

او درباره دیدار برگشت افزود: قطعاً شناخت بهتری از این تیم و حتی از خودمان پیدا کرده‌ایم و مطمئنم در بازی برگشت عملکرد بهتری خواهیم داشت.

مربی سپاهان همچنین به موضوع بلیت‌فروشی اشاره کرد و گفت: شنیدم برخی از هواداران نتوانسته‌اند بلیت بخرند و به همین دلیل از حضور در ورزشگاه محروم شدند. از همه می‌خواهم کمک کنند تا این مشکل حل شود، چون سپاهان با هوادارانش ارزش دارد. این تیم متعلق به آن‌هاست و بدون هوادار معنا ندارد.

عقیلی درباره حمایت از بازیکنان نیز اظهار داشت: من نمی‌خواهم از کسی دفاع کنم یا مقابل کسی بایستم، اما این بازیکنان سرمایه باشگاه هستند. نباید با آن‌ها برخورد قهری شود، بلکه باید با گفت‌وگو مسائل را حل کنیم. اگر منظور برخی سید حسینی است، باید بگویم او امروز با اعتمادبه‌نفس درون دروازه ایستاد و اشتباه گذشته‌اش را پذیرفت. نباید خودمان آرامش تیم را بر هم بزنیم و این شامل هواداران هم می‌شود.

او در پایان گفت:همیشه گفته‌ام هواداران یار دوازدهم ما هستند. حضورشان در هر بازی حس می‌شود و بدون آن‌ها فوتبال شور و هیجان ندارد. امیدوارم در ادامه رقابت‌ها هم مثل همیشه پشتیبان تیم باشند.