شناسهٔ خبر: 75447448 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

در گفتگو با آنا؛

بیژن رنجبر: حمایت از جوانان نخبه اولویت اصلی دانشگاه آزاد است/ در این خصوص برنامه داریم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حمایت از جوانان نخبه را اولویت اصلی سند تحول دانشگاه آزاد دانست و از برنامه‌های ویژه این دانشگاه برای ارتقای علمی کشور و تقویت نخبگان خبر داد.

صاحب‌خبر -

دکتر بیژن رنجبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، در حاشیه بازدید از تحریریه خبرگزاری آنا و در گفت‌گو با خبرنگار سیاسی این خبرگزاری، با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر نقش جوانان در میدان علم و ضرورت حمایت از نخبگان، گفت: دانشگاه آزاد برنامه‌های مشخص علمی و اجرایی برای حمایت از استعدادهای برتر تدوین کرده و اجرای آن را در مسیر ارتقای علمی کشور ادامه می‌دهد.


 



وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس «سند تحول و تعالی» و در چارچوب برنامه پنج‌ساله خود، برنامه‌های ویژه‌ای را در قالب باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان طراحی کرده و اجرای این برنامه‌ها با هدف تقویت زیست‌بوم نخبگانی کشور در حال پیشرفت است.

رهبر انقلاب «احترام به پرچم، سجده و دعای ورزشکاران پیروز» را نماد ملت ایران خواندند و افزودند: جوانان عزیز المپیادی نیز الان یک ستاره درخشانند، اما ده سال بعد، به شرط ادامه تلاش، یک خورشید درخشان می‌شوند که وظیفه مسئولان در این زمینه مهم است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در سال‌های اخیر بارها بر خیزش علمی کشور تأکید کرده‌اند، تصریح کرد: نقش اصلی این خیزش بر دوش نخبگان است. دانشگاه‌ها و مراکز علمی پشتیبان این حرکت‌اند، اما محور اصلی، جوانان نخبه‌ای هستند که باید مورد حمایت واقعی قرار گیرند.

رنجبر تصریح کرد: ما در دانشگاه برنامه داریم، اقدامات خوبی انجام داده‌ایم و گام‌های بعدی را نیز برمی‌داریم. برنامه‌های جدیدی هم در دستور کار است که به زودی اعلام خواهد شد.

رنجبر ادامه داد: نگاه ما روشن است؛ هیچ راهی جز تقویت نخبگان و ارتقای علمی کشور وجود ندارد. همه کشورهای اسلامی و به‌ویژه جمهوری اسلامی ایران تنها از مسیر اقتدار علمی و فناوری می‌توانند جایگاه خود را تثبیت کنند و دانشگاه آزاد با همه ظرفیت‌ها در کنار این جوانان خواهد بود.

وی افزود: هدف ما این است که هیچ دلیلی برای دلسردی یا مهاجرت نخبگان وجود نداشته باشد و مسیر پیشرفت علمی کشور با انگیزه و توان مضاعف ادامه یابد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: ما با تمام ظرفیت‌های دانشگاه و جامعه از جوانان نخبه حمایت خواهیم کرد تا مسیر علمی کشور با قدرت ادامه یابد و نسل جوان علمی ایران به جایگاه واقعی خود برسد.

انتهای پیام/