شناسهٔ خبر: 75444444 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

در گفت و گو با جماران؛

برهانی، استاد دانشگاه: ترامپ فکر می‌کند پیامبری است که خدا او را فرستاده است!

هادی برهانی، عضو هیأت علمی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران و تحلیلگر مسائل خاورمیانه به جماران گفت: اینکه ترامپ می‌گوید به دنبال گسترش صلح در خاورمیانه است و برخی نیز از این حرف برداشت کرده‌اند که قرار است پیمان صلح ابراهیم توسعه یابد، اشتباه است، زیرا هیچ نشانه‌ای از تمایل کشورها برای عضویت در این پیمان دیده نمی‌شود.

صاحب‌خبر -

هادی برهانی، عضو هیأت علمی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران و تحلیلگر مسائل خاورمیانه به جماران گفت:  اینکه ترامپ اعلام کرده به دنبال حل مشکل سه‌هزار ساله خاورمیانه است نیز مانند حرف‌های دیگر او هیچ پایه و اساسی ندارد. ما کجا در خاورمیانه سه‌هزار سال مشکل داشتیم؟ عمده بحران‌های تاریخی این منطقه، مربوط به همین ۱۰۰ سال اخیر حضور صهیونیسم است.

اینکه ترامپ می‌گوید به دنبال گسترش صلح در خاورمیانه است و برخی نیز از این حرف برداشت کرده‌اند که قرار است پیمان صلح ابراهیم توسعه یابد، اشتباه است، زیرا هیچ نشانه‌ای از تمایل کشورها برای عضویت در این پیمان دیده نمی‌شود.

 

mp4
حجم ویدیو: 7.30M | مدت زمان ویدیو: 00:02:35

اخبار مرتبط

انتهای پیام