به گزارش برنا، در شرایطی که فوتبالدوستان آلمانی رویای بازگشت به روزهای طلایی و کسب پنجمین ستاره قهرمانی جهان را در سر دارند، یورگن کلوپ دیدگاهی متفاوت ارائه کرده است.
این مربی پرافتخار که پس از ترک لیورپول در جایگاه مدیرجهانی فوتبال ردبول مشغول فعالیت است در گفتوگویی با نشریهی «کیکر» گفت: ناگلزمان تیم بسیار خوبی در اختیار دارد، مخصوصا اگر بازیکنان مصدومش به ترکیب بازگردند. با این حال، نباید تصور کنیم حضور در هر تورنمنت به معنای قهرمانی حتمی است.
کلوپ معتقد است ناکامی احتمالی آلمان در جام جهانی نباید بحرانی تلقی شود، زیرا رقابت در سطح بینالمللی بسیار فشرده و دشوار است. او افزود: همیشه وقتی در مراحل پایانی حذف میشویم، همهچیز را زیر سؤال میبریم، در حالیکه تیمهایی مثل فرانسه، اسپانیا و حتی انگلیس با بازیکنان فوقالعادهشان رقبای قدرتمندی هستند.
با وجود این نگاه محتاطانه، کلوپ نسبت به آینده فوتبال آلمان دیدگاهی مثبت دارد. او اظهار داشت: هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد؛ کیفیت بازیکنان ما بالا و تواناییهای ناگلزمان فوقالعاده است. تنها نکته این است که نباید انتظار داشته باشیم هر بار قهرمان شویم.
لازم به ذکر است، کلوپ از ابتدای سال جاری میلادی به تیم مدیریتی ردبول پیوسته است. او در دوران حضور نهسالهاش در لیورپول تمام جامهای بزرگ از جمله لیگ قهرمانان اروپا، لیگ برتر و جام حذفی را فتح کرد و پیشتر نیز با بروسیا دورتموند دو بار فاتح بوندسلیگا شد.
با وجود گمانهزنیها درباره احتمال بازگشتش به مربیگری و حضور روی نیمکت تیم ملی آلمان، فعلاً این موضوع را رد کرده و تاکید دارد قصد ندارد دوباره به نیمکت بازگردد.