شناسهٔ خبر: 75442609 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

در انتظار انتخاب سرمربی جدید شهرداری نوشهر:

نیمکت تیم محبوب شمال، همچنان بلاتکلیف

نوشهر - ایرنا - بهاء الدین پناهی که از سوی مسولان باشگاه تیم فوتبال شهرداری نوشهر به عنوان گزینه جانشینی کیانوش رحمتی معرفی شد از پذیرش این مسولیت انصراف داد و اکنون این تیم محبوب شمالی همچنان بلاتکلیف و در انتظار سرمربی جدید است

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا به نقل از رسانه رسمی باشگاه، صبح امروز سه شنبه بهاءالدین پناهی از پیشکسوتان ارزنده فوتبال نوشهر با حضور در دفتر باشگاه ضمن عرض خدا قوت و خسته نباشید به مالک حقوقی و مدیرعامل باشگاه شهرداری نوشهر ، به علت آنچه که نبود شرایط لازم برای همکاری موقت در این مقطع زمانی عنوان شد، از پذیرش سرمربیگری موقت باشگاه شهرداری نوشهر خودداری کرد.

مدیران شهرداری نوشهر بلافاصله پس از باخت این تیم در برابر تیم فوتبال پارس جنوبی جم در هفته نهم لیگ دسته یک باشگاه های کشور جام آزادگان که با نتیجه یک بر صفر همراه بود، اقدام به ایجاد تغییرات روی نیمکت خود کردند.

این باشگاه شمالی به طور رسمی برکناری کیانوش رحمتی را اعلام کرد و از مربیگری موقت بهاءالدین پناهی مربی قدیمی نوشهر خبرداده بود.

شهرداری نوشهر که در فصل جاری کار خود را با کیانوش رحمتی آغاز کرده بود، در هفته های ابتدایی نتایج مطلوبی به دست نیاورد و در نهایت بعد از شکست اخیر مقابل پارس جنوبی در جم مسئولان باشگاه شمالی دست به تغییر روی نیمکت خود زدند.

تیم فوتبال شهرداری نوشهر که در هفته نهم لیگ دسته یگ باشگاه های کشور جام آزادگان در شهرستان جم مقابل پارس جنوبی به میدان رفت و تن به شکست یک بر صفر داد، ساعتی بعد از این شکست تلخ، مسئولان شهرداری نوشهر تصمیم به برکناری کیانوش رحمتی سرمربی خود گرفتند و این تیم همچنان در انتظار معرفی سرمربی جدید است.

با وجود اینکه دور جدید تمرینات شهرداری نوشهر برای مسابقه با آریو اسلامشهر در هفته دهم لیگ دسته اول از روز سه شنبه زیر نظر پناهی آغاز می شود ، اما مدیران باشگاه قرار نیست این مربی قدیمی را به عنوان سرمربی انتخاب کنند و بررسی های آنها برای انتخاب سرمربی جدید ادامه دارد.

شهردار نوشهر در نظر دارد سرمربی جدید این تیم هم از بین گزینه های سرشناس که اصالت مازندرانی دارند ، باشد و به همین خاطر گفته می شود محسن بنگر ستاره سابق پرسپولیس اصلی ترین گزینه سرمربیگری این تیم دسته اولی است.

باید دید در نهایت چه کسی به عنوان جایگزین کیانوش رحمتی سکان هدایت شهرداری نوشهر را برعهده خواهد گرفت.

باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری نوشهر با مالکیت شهرداری این شهر در سال ۱۳۸۶ فعالیت ورزشی خود را در ورزشگاه پنج هزار نفری نوشهر آغاز کرد و پس از طی سال های تلاش، سرانجام سال گذشته موفق به صعود به لیگ دسته یک باشگاههای کشور شد.

تیم فوتبال شهرداری نوشهر با انجام ۹ بازی و با کسب پنج امتیاز در جدول ۱۸ تیمی لیگ دسته یک باشگاه های کشور جام آزادگان درجایگاه شانزدهم

قرار دارد.