شناسهٔ خبر: 75440845 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

دستگیری ۲ خارجی قاتل در ایران در همکاری با اینترپل

پلیس بین‌الملل فراجا از دستگیری ۲ تبعه خارجی در ایران خبر داد که اینترپل برای آنها به اتهام قتل در کشوری دیگر اعلان قرمز صادر کرده بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ نقی محمودی رئیس پلیس بین‌الملل فراجا اظهار داشت: براساس اعلام مرجع قضائی، ۲ تبعه خارجی متهم به قتل تحت تعقیب مراجع کشور مربوطه قرار گرفتند. متهمان پس از ارتکاب قتل از کشورشان متواری و وارد جمهوری اسلامی شدند.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: پس از دریافت اعلان قرمز علیه متهمان، پلیس بین الملل فراجا با استفاده از ظرفیت‌های سازمان اینترپل و هماهنگی‌های لازم با مراجع مربوطه داخلی و خارجی شناسایی این اشخاص را به صورت ویژه در دستور کار قرار داد.

سرهنگ محمودی با اشاره به تلاش‌های بی‌وقفه صورت‌گرفته در پلیس بین‌الملل فراجا تصریح کرد: به موازات اقدامات بین‌المللی مبنی بر ردیابی متهم در کشورمان و انعکاس اعلان قرمز صادره به مبادی ذی‌ربط، در نهایت با پیگیری‌های فنی و بهره‌گیری از توان دیپلماسی انتظامی، متهمان با همکاری پلیس آگاهی مربوطه در یکی از استان‌های کشور دستگیر شدند.

رئیس پلیس بین‌الملل فراجا در پایان بیان داشت: با هماهنگی صورت‌گرفته، این دو متهم در معیت عوامل انتظامی تحویل مرجع قضائی مربوطه شدند.