شناسهٔ خبر: 75439085 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

آذربایجان غربی؛ سرزمین رنگ‌ها و طعم‌های غنی/ تقویت فرهنگ اقوام با برگزاری جشنواره‌های محلی

سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی گفت: آذربایجان غربی نه تنها به عنوان یک رنگین‌کمان از اقوام و ادیان شناخته می‌شود، بلکه سرزمینی است پر از رنگ‌ها و طعم‌های مختلف که در کنار تاریخ غنی خود، فرهنگی پربار را در دل خود جای داده است.

صاحب‌خبر -

رسول مقابلی، سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی و فرماندار ارومیه در جریان برگزاری چهارمین جشنواره بین‌المللی غذاهای سنتی و محلی ارومیه در گفت‌وگو با میراث آریا اظهار کرد: آذربایجان غربی نه تنها به عنوان یک رنگین‌کمان از اقوام و ادیان شناخته می‌شود، بلکه سرزمینی است پر از رنگ‌ها و طعم‌های مختلف که در کنار تاریخ غنی خود، فرهنگی پربار را در دل خود جای داده است، این غذاها که نتیجه تجربه و هنر بانوان این دیار هستند، بخشی از تاریخ استان به شمار می‌روند.

او افزود: غذاها به عنوان یک عنصر غذایی، نمایانگر هویت، تاریخ و سبک زندگی مردم این منطقه نیز هستند، این جشنواره فرصتی مناسب برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی استان به شمار می‌آید و می‌تواند به تقویت فرهنگ اقوام مختلف و رونق اشتغال کمک کند.

فرماندار ارومیه تصریح کرد: امروزه کشورهای غربی با استفاده از رسانه‌ها تلاش دارند که فرهنگ خود را به دیگران تحمیل کنند. برگزاری این جشنواره می‌تواند به معرفی ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری استان کمک کند و در برابر این تهاجم فرهنگی ایستادگی کند.

مقابلی با تأکید بر اینکه آذربایجان غربی با تنوع قومیتی خود نماد وحدت در کشور است، بیان کرد: این استان الگوی وحدت برای ایران اسلامی محسوب می‌شود و مردم آن از اقوام و مذاهب مختلف با صلح و آرامش در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند.

سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی در پایان گفت: جشنواره غذا نمادی از مهربانی، همدلی و همکاری میان مردم استان است که باید به آن ارج نهیم. پیام این جشنواره باید وحدت و همدلی برای تمامی مردم باشد و امید است با برگزاری چنین رویدادهایی، آذربایجان غربی در زمینه اقتصاد گردشگری و صنایع خلاق بیش از پیش درخشان شود.

انتهای پیام/