شناسهٔ خبر: 75438445 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فیلم | از دل خاک تا شیرینی سفره‌ها

شهرکرد - ایرنا - برداشت محصول چغندر قند در دشت‌های چهارمحال و بختیاری این روزها به اوج خود رسیده است؛ محصولی راهبردی که نقش مهمی در تامین مواد اولیه کارخانه‌های قند و رونق اقتصادی استان دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، برداشت چغندرقند در چهارمحال و بختیاری از اواسط مهر آغاز و تا پایان آذر ادامه دارد این محصول از جمله کشت‌های قراردادی موفق در کشور به‌شمار می‌رود و به‌دلیل شرایط آب‌وهوایی مناسب استان، محصول تولیدی چهارمحال و بختیاری به طور معمول از عیار قند بالاتری نسبت به سایر مناطق برخوردار است.

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده میانگین عملکرد این محصول امسال بین ۵۰ تا ۵۵ تن در هکتار است و انتظار می‌رود در مجموع بیش از ۱۲۰ هزار تن غده چغندر قند از مزارع چهارمحال و بختیاری برداشت شود.

بیشتر بخوانید:

چغندر قند با عیار بالا، محصول طلایی پاییز در چهارمحال و بختیاری

به گزارش ایرنا، سالانه در چهارمحال و بختیاری بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصول باغی، زراعی، دامی و شیلاتی توسط ۶۶ هزار نفر بهره بردار تولید می‌شود.