شناسهٔ خبر: 75438266 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

خبرنگار جماران از نشست خبری گزارش داد؛

واکنش جدید سخنگوی دولت به بحث بازگشت گشت ارشاد: با زور نمی‌توانیم حجاب را به ایرانیان برگردانیم/ هیچ بودجه‌ای اختصاص پیدا نکرده است

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در نشست خبری امروز در پاسخ به سؤالی در خصوص بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌های تهران گفت: قطعا با زور نمی‌توانیم حجاب را به ایرانیان برگردانیم، کما اینکه با زور هم نتوانستند بردارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار جماران؛ فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در نشست خبری امروز در پاسخ به سؤالی در خصوص بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌های تهران گفت: قطعا با زور نمی‌توانیم حجاب را به ایرانیان برگردانیم، کما اینکه با زور هم نتوانستند بردارند.

 

دولت هیچ بودجه‌ای برای کارویژه‌هایی مثل «اتاق وضعیت عفاف و حجاب»‌ اختصاص نداده است

هرگونه اقدام در حوزه‌های فرهنگی باید با در نظر گرفتن مواضع فرهنگی جامعه صورت گیرد.  معتقدیم که باید مراقب رفتارهای خارج از عرف باشیم و افراد نیز باید به این موضوع کمک کنند تا شاهد این رفتارها نباشیم. 

رئیس‌جمهور بارها گفته‌اند که نمی‌توان با زور حجاب را به افراد تحمیل کرد، کما اینکه با زور نتوانسته‌اند حجاب را از سر ایرانیان بردارند و این تجربه‌ای شکست‌خورده است. 

با توجه به رویکرد محل‌محوری که رئیس‌جمهور بر وضعیت مساجد تأکید دارند، می‌توانیم از ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم. 

ما ملتی هستیم که همواره عفیفانه زیسته‌ایم؛ حتی در کتیبه‌ها و سنگ‌نگاره‌ها نشان از زندگی عفیفانه ایرانیان دیده می‌شود. البته ما جامعه‌ی مسلمانی هستیم و باید مراقب باشیم تا خدایی نکرده در جامعه دوقطبی ایجاد نشود. 

در مورد نظم‌بخشی بودجه‌ای، رئیس‌جمهور مصمم به نظم‌بخشی هستند و هیچ بودجه‌ای برای کار ویژه‌ای این‌چنینی اختصاص نیافته است.

 

رئیس جمهور به اجتماعی شدن‌ امور تأکید دارد

 

سخنگوی دولت گفت: هرقدر بخش خصوصی بیشتر در اقتصاد مشارکت داشته‌ باشد، به مردمی شدن‌ اقتصاد کمک می‌کند.

رویکرد رئیس جمهور به اجتماعی شدن‌ امور تأکید دارد.

به هر حال‌ دولت‌ باید کوچک‌سازی شود و این کار از وزارت جهاد کشاورزی شروع شده‌ است.

 

 سخنگوی دولت خط فقر را اعلام کرد

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در نشست خبری امروز گفت: بر‌ اساس آمار سال ۱۴۰۳ خط فقر ۶۱۲۸۷۳۹ تومان به ازای هر فرد است و طبیعتا سیاست‌های دولت‌ مثل‌ حداقل دستمزد در این راستا است‌ که این رقم را پوشش‌ بدهد.

اما موضوع تورم را انکار نمی‌کنیم و عامل اصلی این تورم‌ تحریم‌هایی است‌ که بر کشور تحمیل شده‌ و بیشترین فشار را بر مردم وارد می‌کند.

 سخنگوی دولت: صهیونیست‌ها دوست دارند فیلترینگ بماند

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست خبری امروز در پاسخ به سؤالی در خصوص رفع فیلترینگ گفت: بر همان عهد که بستیم، هستیم. صهیونیست‌ها دوست دارند فیلترینگ بماند.

 

موضع دولت در مورد مذاکره

سخنگوی دولت گفت:  وقتی می‌توانیم وارد گفت‌وگو شویم که از موضع برابر گفت‌وگو کنیم.

 لذا طبیعی است که اول باید برای ما مسجل شود اصول گفت‌وگو را به رسمیت می‌شناسند.

 

نشست خبری سخنگوی دولت

 

 وعده سخنگوی دولت در خصوص حل مشکل عدم‌ همکاری سوپرمارکت‌ها با کالابرگ

 فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست خبری امروز خود در پاسخ به پرسش جماران گفت: مشکلی وجود داشت و در پرداخت بدهی این عزیزان مشکل وجود داشت و دولت معتقد است که قسمتی را پرداخت کردیم و مشکل سیستمی وجود داشته و مشکل در حال مرتفع شدن است. رفع این مشکل در دستور اول قرار گرفته است. طبیعتا برای ارائه کالابرگ باید موضوعاتش به صورت جدی مرتفع بشود.

mp4
حجم ویدیو: 16.03M | مدت زمان ویدیو: 00:01:17

اخبار مرتبط

انتهای پیام