شناسهٔ خبر: 75436886 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

تحلیلگر اردنی: مقاومت در غزه در عرض ۷۲ ساعت ثابت کرد قدرت مدیریت امنیتی را دارد

یک تحلیلگر نظامی اردنی بار دیگر بر شواهد و قرائنی تأکید کرد که مقاومت فلسطین در نوار غزه را به عنوان یک «نیروی غیرقابل چشم‌پوشی و ساقط‌نشدنی» در واقعیت عینی ثابت می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، «نضال ابوزید»، تحلیلگر نظامی اردنی در مصاحبه با شبکه خبری المیادین، بار دیگر بر شواهد و قرائنی اشاره کرد که مقاومت فلسطین در نوار غزه را به عنوان یک «نیروی غیرقابل چشم‌پوشی و ساقط نشدنی» در واقعیت عینی ثابت می‌کند.

ابوزید اظهار داشت که مقاومت در غزه توانایی خود را در بازتولید نه تنها در حوزه نظامی، بلکه در زمینه‌های اداری و امنیتی نیز اثبات کرده است.

ابوزید در برنامه‌ای که از شبکه المیادین پخش شد، تصریح کرد که نظارت بر واقعیت‌های میدانی، توانایی مقاومت در بازسازی خود را نشان می‌دهد.

وی همچنین گفت در عرض تنها ۷۲ ساعت، مقاومت نه تنها زندانیان صهیونیست را تحویل داد، بلکه توانایی‌های امنیتی خود را در حفظ امنیت داخلی در خیابان‌ها و همزمان با مقابله با خائنان و جاسوسان به نمایش گذاشت.

این تحلیلگر نطامی اردنی افزود: هر کسی که این را تنها در ۷۲ ساعت، پس از دو سال مواجهه با یک ماشین نظامی عظیم و محاصره‌ای خفقان‌آور، ثابت کند، توانایی خود را در مدیریت و اداره اوضاع امنیتی ثابت خواهد کرد.

ابوزید در پایان اظهار داشت: هیچ‌کس به جز مقاومت قادر به مدیریت اوضاع امنیتی نیست.

انتهای پیام